O sesiune extraordinară de escaladă powered by NIVEA MEN DEEP. DEPĂȘEȘTE-TE! TOTUL ÎNCEPE CU TINE.
Beauty

O sesiune extraordinară de escaladă powered by NIVEA MEN DEEP. DEPĂȘEȘTE-TE! TOTUL ÎNCEPE CU TINE.

Anul acesta, NIVEA MEN a lansat gama NIVEA MEN DEEP, o colecție completă dedicată îngrijirii masculine, prin care îi susține pe bărbați să fie la înălțimea obiectivelor lor și să atingă rezultate excepționale. Indiferent de provocările pe care le acceptă, NIVEA MEN DEEP este un aliat de încredere atunci când bărbații își propun să-și depășească limitele, dovedind în același timp că adevărata performanță începe din interior.

Alături de NIVEA MEN DEEP, Radu Restivan – antrenor de cycling, aerobic și atletism – inspiră prin exemplul personal pe toți cei care aspiră să facă în sfârșit acel extra pas către depășirea limitelor, ale minții și ale corpului.

NiveaMen Radu Restivan

Radu este cel care a creat în jurul lui o adevărată comunitate de alergare urbană – 321sport – prin care inspiră și ajută oameni de toate vârstele să își schimbe viața prin intermediul sportului, participând la antrenamentele sale. Programul #dela1la21 este astăzi cel mai mare program dedicat pasionaților de alergare.

Radu Restivan confirmă că nimic nu îți poate sta în cale atunci când îți dorești să fii mai bun și mai aproape de performanță. Video AICI.

În luna iunie, în cea mai scurtă noapte din an, Radu și comunitatea 321sport au provocat toți alergătorii la TuraDeVis – o adevărată experiență de alergare urbană de la apus și până la răsărit, powered by NIVEA MEN. Tot cu susținerea NIVEA MEN, Radu a depășit o nouă încercare, reușind să ajungă după 22 de ore de alergare montană la finalul Ultramaratonului CiucasX3.

Escaladă @ Vertical Spirit București

NIVEA MEN DEEP vă provoacă, de asemenea, să vă autodepășiți și să întâmpinați cu încredere provocările zilnice alături de Vertical Spirit, cea mai înaltă sală de escaladă din România. Noi am fost acolo! Și… DA! e mai greu decât pare! Dar nu imposibil. Au fost momente când ne-au tremurat picioarele de frică și… durere, dar fix aceastea au fost și momentele care ne-au umplut cu sentimentul eu pot! Ne-am distrat și am transpirat @ Verticat Spirit, iar pe copil abia am reușit să-l luăm acasă. 😀

O sesiune extraordinară de escaladă powerd by NIVEA MEN DEEP.DEPĂȘEȘTE-TE! TOTUL ÎNCEPE CU TINE.

O sesiune extraordinară de escaladă powered by NIVEA MEN DEEP. DEPĂȘEȘTE-TE! TOTUL ÎNCEPE CU TINE.

O sesiune extraordinară de escaladă powered by NIVEA MEN DEEP. DEPĂȘEȘTE-TE! TOTUL ÎNCEPE CU TINE.

Produse Nivea Men Deep

Produsele de îngrijire NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru pielea bărbaților datorită formulei care asociază carbonul cu ingredientele antibacteriene, asigurând o curățare profundă și prospețime de durată. De asemenea, beneficiază de un parfum aparte, cu note intens lemnoase și un design minimalist, masculin. Gama completă include șampon,  gel de duș, antiperspirant, gel de curățare pentru față și barbă, spumă și gel de ras, after-shave.

Nivea men

Preţ maxim recomandat:

  • Șampon NIVEA MEN DEEP (250 ml): 12,88 Lei/buc
  • Șampon NIVEA MEN DEEP (400 ml): 19,34 Lei/buc
  • Gel de duș NIVEA MEN DEEP (250 ml): 11,67 Lei/buc
  • Gel de duș NIVEA MEN DEEP (500 ml): 16,62 Lei/buc
  • Spray antiperspirant NIVEA MEN DEEP (150 ml): 12,38 Lei/buc
  • Roll-on antiperspirant NIVEA MEN DEEP (50 ml): 12,38 Lei/buc
  • Gel de ras NIVEA MEN DEEP (200 ml): 16,60 Lei/buc
  • Spumă de ras NIVEA MEN DEEP (200 ml): 11,67 Lei/buc
  • Gel de curățare față&barbă NIVEA MEN DEEP (100 ml): 22, 54 Lei/buc
  • After-shave NIVEA MEN DEEP (100 ml): 28,33 Lei/buc

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *