Perspectivele frumusetii @sun vibes
Beauty

Perspectivele frumuseții @ Sun Vibes

Despre frumusețe, frumusețe și iar frumusețe a fost cea mai recentă ediție #SunVibes marca Sun Plaza – un eveniment cu voci vibrante din online-ul românesc și un fascinant schimb de energie și know-how.

La microfon – Valentina Bălașa Ario, ex-model, beauty consultant, creator de imagine, fotograf și designer vestimentar. Valentina ne-a povestit despre „Perspectivele Frumseții” și despre cum lecțiile legate de imagine pe care le primim încă din copilărie de la cei din jurul nostru ne dezvăluie o nouă față a frumuseții noastre.

Perspectivele frumuseții @ Sun Vibes

Da, FRUMUSEȚEA înseamnă imagine, prospețime, îngrijire, naturalețe, eleganță, bunătate, încredere, asumare, carismă, autenticitate, bun-gust, limite și, în niciun caz, frumusețea nu ar trebui să se traducă prin ani. Fiecare om își are propria frumusețe și ține de el să o descopere, să o îmbrățișeze, să o valorifice. Chiar nu trebuie să fim altcineva pentru a fi frumoși și super frumoase. Iar, adevărul dur spus odinioară de Coco Chanel este valabil și azi:

“Natura îți oferă fața pe care o ai la vârsta de 20 de ani. Viața îți modelează fața la 30 de ani. Dar la 50 de ani îți primești fața pe care o meriți.”

Așadar, îndemnul Valentinei sună ca un bun reminder pentru mine și cred că și pentru mulți dintre voi. Este important să ne dăm ocazia să fim frumoase. Să nu ne păcălim cu măști. Frumusețea e unică și a fiecăruia dintre noi.

Aoleu, vă întrebați ce e cu poza reprezentativă din articol? Aia de sus-sus. Nenorocire! M-ați recunoscut în imagine? Pe bune?!  Era acolo o oglindă în care nu ne plăcea (deloc) să ne uităm. Da’ deloc. Râdeam noi, dar nu era râsul nostru. Cumplit, vă zic! Însă… dacă găseai curajul să te apropii de acea oglină, te decopereai frumoasă și reală. Doar că drumul până acolo nu era nici ușor, nici plăcut. Ați înțeles lecția practică pusă la cale de organizatori, da?

Perspectivele frumuseții @ Sun Vibes

Sun Vibes a prins contur într-un moment de transformare și redefinire pentru Sun Plaza. Cei care ajung în Sun Plaza după serviciu sau în weekend-uri pentru shopping, vor găsi aici acele elemente “Un pic altfel” care le pot colora viața: expoziții atipice, concerte, evenimente în care pot testa ultimele noutăți în materie de tehnologie, și multe alte lucruri frumoase.

În spatele platformei “Un pic altfel” stă misiunea Sun Plaza de a aduce acele elemente noi, de senzație, în viața clienților săi, acele experiențe diferite care au rolul de a le sparge rutina, de a-i inspira și de a-i suprinde prin activități pe care nu le-au mai făcut.

Să ne descoperim! Frumoase. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *