Beauty

Pregătiri pentru vacanță. Picioarele!

Sezonul concediilor este în toi, iar pregătirile pentru vacanțele mai mult sau mai puțin exotice, sunt din ce în ce mai intense. Cu același entuziasm, mai toate femeile își pregătesc și trupul pentru a arăta fabulos în costumul de baie, pegătit special pentru ședința foto destinată rețelelor sociale.

Pentru multe dintre noi însă, zona picioarelor reprezintă o problemă, fiind destul de greu de tonifiat, având un aspect inestetic de „coajă de portocală”. Din fericire, există mici ponturi a remedia aceaste probleme. Ni le dezvălui  Life Care.

  1. Masarea zilnică a picioarelor

Obiectivul principal al unei tehnici de masaj anticelulitic este de a topi grăsimea și de a reduce aspectul de „coajă de portocală”. Masajul anticelulitic acționează asupra celulelor de grăsime, ajutându-le să se desprindă de țesuturi și să se reabsorbă în mod eficient în corp. Acest tip de masaj specific se efectuează pe acele zone ale corpului care sunt cel mai predispuse la celulită, precum picioarele. Pentru rezultate pe măsura așteptărilor, picioarele trebuie masate în fiecare zi cu ajutorul unui podus profesional special conceput pentru reducerea celulitei.

Life Care propune Gelul anticelulitic cu mentă BIO cu aplicator. Acesta acționează local, încălzește țesuturile și stimulează micro-circulația, datorită cafeinei și extractului de mentă, reducând vizibil aspectul de coajă de portocala. Datorită noului design de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activează circulația sanguina și terminațiile nervoase. Acționează în profunzimea pielii și accelerează efectul gelului.

  1. Multă apă cu lămâie

Lămâile ajută la detoxifiere, eliminând corpul de toxinele care cauzează celulita și retenția de apă. Acestea sunt, de asemenea, bogate în bioflavonoide și vitamina C, ale căror proprietăți antiinflamatorii și antioxidante luptă împotriva radicalilor liberi, împiedică descompunerea colagenului și păstrează depozitele de elastină (care acționează ca fillere naturale ale pielii).

Și nu este totul: lămâile ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului acido-alcalin al organismului, menținându-ți un pH constant.

  1. Mâncare fără sare rafinată

Serios, nu poate fi mai ușor decât acest lucru: treci de la sarea rafinată (sare de masă) la sarea de mare din Marea Celtică sau sarea de Himalaya.

Sarea rafinată este extrem de acidă și elimină mineralele din organism. Este, de asemenea, extrem de deshidratantă (bun venit, celulită!), și atât de rafinată încât corpul tău va trebui să depună un efort foarte mare a o asimila. Sarea rafinată ajută doar la acumularea de toxicine în corp. Pe când, sarea de mare și sarea de cristal sunt alcaline, pline de minerale benefice.

PONT PENTRU VACANȚĂ:

Urmând cele trei sfaturi de mai sus, avem șanse să ne îmbunătățim semnificativ aspectul picioarelor. Iar pentru că știm că vacanțele sunt despre plimbări multe și poate, picioarele se vor obosite, Life Care ne propune să încercăm Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO. Acesta ajută la îndepărtarea senzațiilor de oboseală și greutate a picioarelor stimulând circulația sângelui.

Avand la bază un complex inedit de plante BIO precum Aloe Vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea și grâu, Konfort Roll-ul acționează în profunzime pentru a vă oferi o piele tonifiată și picioare ușoare.

Așadar, să ne bucurăm de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *