Portret de familie 2017
iMaMA Lifestyle

Portret de familie și colecția bucuriilor înrămate de Sărbători

Portret de familie este bucuria unui moment magic în fața camerei foto, într-un decor de Sărbătoare, alături de oameni dragi și calzi. Această campanie publică de fotografie demarată de Foto Union, în frunte cu Cristian Șuțu, a ajuns la ediția a șaptea, iar noi am adoptat tradiția Portretului chiar de la începutacum fix 7 ani, și ne ținem strâns de ea, ba chiar i-am convins și pe (mulți) alții să se alăture.

Mulțumesc muuuult băiatului cu camera în mână! Cu fiecare poză pe care (ne-) o face, Cristi oprește timpul în loc. Și e minunat! Iar pasiunea și calmul cu care se uită prin obiectiv ne-a ajutat să ieșim atât de bine în poze. 🙂 Mulțumesc și fetei care ne-a întâmpinat cu cel mai cald zâmbet din lume. Claudia ne-a făcut să ne simțim ”ca acasă”  pe toți câți am fost acolo – adică muuuuuulți (și înțeleg, cu un record de peste 7000 de oameni anul ăsta, wow!).  Mulțumim și felicitări pentru ceea ce faceți! Să nu vă opriți, vă rooooog! :))

Portret de familie, colecția portretelor noastre

Hai să vă prezint și prețioasa noastră colecție de portrete, a căror exemplare au reprezentat cele mai frumoase postcard-uri oferite bunicilor de Sărbători. Le înșir aici în ordinea în care au fost făcute: 2011 – cu un Nichita de 18 luni, o mămică (în premieră) blondă și un tătic tânăr tare. :)) Anii trec, copilul crește, părul mamei revine la natural, iar tati chelește (ops, înflorește!) :)) În 2015 în poză apare și o burtică, urmând ca anii următori să întregească portretele, cu nume și chip de Robert. 

Portret de familie 2011Portret de familie 2012Portret de familie 2013

2014_Portret de familie

Portret de familie 2015

Portret de familie 2016

Portret de familie 2017

Portret de familie, versiunea extinsă

Hai că avem și versiunea extinsă a portretului de familie. Nu pe atât de extinsă precum ne-am fi dorit, dar deh! ne-am descurcat cu ce-am găsit prin București. Un frate – al meu, nelipsit din niciun portret, în varianta de liceu – în primele poze și cea de Politehnică, în ultimele patru. :)) În 2014 ni s-a alăturat și Marcela, verișoară – tot a mea, venită aici pentru studii liceale.  În acest an, ar fi trebuit să fim + 1, cu o boboacă de facultate, Mădălina, nepoată (ați ghicit, tot de-a mea), dar a chiulit, obicei pentru care se scade nota la purtare! :))

Și, apropo, o avem și pe Tatiana în unul din portrete. Nu e iubita lui frati-miu așa cum s-ar fi crezut la prima postare pe Facebook. E o prietenă veche și stabilă a familiei noastre, la bine și la greu. Și e o bucurie s-o știm parte din familie, fără vreun grad de rudenie! 

Portret de Familie 2011portret de familie

Portret de familie

Portret de familie

Portret de familie, să fie și cu prietenie!

Muuultă prietenie! De fapt, prima mea poză #portretdefamilie e cu și despre prietenie. Cum s-a întâmplat să fie așa? Păi, am aflat despre campania asta undeva de prin internetul ăsta mare, mi-a plăcut ideea (cam mult) și, totuși, am zis să merg în inspecție (eu, mamă vigilentă!). Am apelat la ajutor, iar Maria e cea mai tare! Nu m-a lăsat la greu, iar pentru asta îi mulțumesc.

Am reușit să ne dăm întâlnire la Portret și cu alte prietene dragi. Cât mă bucur să o văd pe Arina – sclipitoare și ravisantă, și pe Tania – cochetă până în ultimul detaliu, și pe această Mărie cu multă bucurie! Iar în portretul de anul acesta, un cadru neaștepat ce coincide cu o întâlnire neașteptată. Pe Diana n-am mai văzut-o de ani lumină, dar iată că a avut treabă în București și s-a întâmplat să ne îmbrățișăm strâns la Portret. Ce frumooos! Fetelor, mi-ar plăcea să ne mai întâlnim pe aceași canapea. Este memorabil!!! 

2011Portret de familie

Pentru necunoscători, Portret de familie este cea mai mare campanie publică de fotografie desfășurată vreodată în România. Pe scurt: se fac câteva poze într-un decor de sărbătoare, iar cea mai reușită este editată și printată sub formă de carte poștală. De trimis cu poșta celor dragi. Pozele sunt gratuite, un cadou minunat din partea Foto Union și sponsorilor generoși.

Dacă vreți să participați la următoarea ediție, urmăriți pagina de Facebook a campaniei (click aici), cu precădere în lunile de decembrie. Și, atenție!, creează dependență.

SĂRBĂTORI FERICITE cu muuuulte poze de pus în ramă! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *