Portret de femeie
iMaMA Lifestyle

Portret de femeie by Foto Union și colecția mea de mărțișoare

De vreo șapte ani încoace, Foto Union anunță sosirea primăverii printr-un maraton de fotografie publică.  Mii de poze și sute de femei fericite! Un valoros mărțișor oferit 100% gratuit. Da! S-a întâmplat și anul acesta! ”Portret de femeie” ediția 2017 a avut loc între 1 și 8 martie la CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Mun. București.

Întâmplarea face să fi descoperit ”Portret de femeie” cam de când sunt și mamă. Un scurt exercițiu de matematică și-mi dă cu absență la prima ediție. Să fie cu iertare, dar nu s-a mai repetat! Și sper s-o țin tot așa, deși… devine din ce în ce mai complicat – locurile sunt cu programare și trebuie să fii cu noroc mare pentru acest gen de mărțișoare. 🙂 Anul acesta, de exemplu, în trei ore s-au epuizat toate locurile și, credeți-mă, nu erau puține!

De obicei, mergeam cu gașca de fete. Motiv bun de a ne reîntâlni și a ne sărbători. Acum am mers cu gașca de băieții. Cei doi, ai mei, cucuieți. Nu de alta, dar n-am avut cu cine-i lăsa. Și nici ofertă avantajoasă la mai multe locuri libere n-am prins. Programarea a picat fix când s-a putut, iar întâlnirea de grup cu fetele s-a petrecut separat, în albumul ”Portret de femeie 2017” de pe pagina de facebook dedicată (click aici).

Până acum am adunat șase portrete Foto Union, șase mărțișoare de pus în ramă. Le pun unul lângă altul și mi se pare că timpul se cam dă de gol. Cei din jur mă asigură că doar mi se pare. Bine ar fi! Dar o să mă conving la anu’ și… la toate edițiile care or mai urma. :))

2012_Portret de femeie

Nota Bene! Fiecare femeie care se înscrie la acest eveniment  primește cadou o ședință foto profesională, respectiv un portret original Foto Union. Fotografiile sunt realizate și editate la cel mai înalt nivel de profesionalism. Atmosfera este taare prietenoasă, iar fotograful te face să te simți mai frumoasă decât o primăvară!

Mulțumesc Foto Union! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *