Prima vizită la teatru. Spectacole pentru micii spectatori @ Teatrul Ion Creangă
iMaMA Lifestyle

Prima vizită la teatru. Spectacole pentru micii spectatori @ Teatrul Ion Creangă

Bebe Robert al meu și-a făcut ”debutul” la teatru. Cam târziu aș zice, ținând cont că are 23 de luni, vreo 17 kg și 91 cm. Dar… nu-i nimic, recuperăm noi, cât ai zice ”spec-ta-col”! Căci, aha!, ne-a cam plăcut experiența. Amândurora.

Daaa, exact! Există spectacolele special create pentru micuții ăștia isteți și curioși de 0-3 ani. Durează 30 de minute și sunt realizate împreună cu un consultant psihologic. Scenografia este jucăusă, decorul – fascinat, atmosfera – prietenoasă. În plus, toți copiii sunt încântați, iar părinții lor – emoționanți. Ce mai, o aventură!

Bună dimineața!

Și bună a fost, zău! 🙂 Bună Dimineața! este primul spectacol pe care l-am urmărit, împreună cu bebe-Robert, la teatru. O poveste-călătorie în care am făcut cunoștință cu Ema şi Thomas – protagoniștii piesei, cu MorMor – ursul polar şi domnul şarpe Arpe, și cu toate bucuriile unei dimineți obișnuite și, cumva, trăsnite!

Prima vizită la teatru. Spectacole pentru micii spectatori @ Teatrul Ion Creangă

Spectacole pentru micii spectatori Teatrul Ion Creangă

Prima vizită la teatru. Spectacole pentru micii spectatori @ Teatrul Ion Creangă

Robert a stat neclintit, iar când a fost cazul, a avut curajul să meargă în mijlocul scenei și să se joace cu noii lui prieteni. Aaa, și încă ceva! Toată povestea asta  jucăușă a avut puterea unui fantastic somnifer pentru piticul meu, care – premieră!, a adormit instantaneu în scaunul său din mașină, cu 2 ore mai devreme față de programul său normal de somn. Asta chiar n-aș fi crezut!

ÎmpreLună

”ÎmpreLună” este un alt spectacol recomandat celor mai mici spectatori, la care ne dorim îmi doresc să ajungem. E povestea unei călătorii, din centrul Pământului până în înaltul cerului. Recunosc, m-a făcut curioasă (și chiar nerăbdătoare) descrierea din prezentare, care precizează că în piesă ”întâmplările mai mult se simt decât se trăiesc, luna e moale ca un burete și planetele așteaptă răbdătoare să fie descoperite.” 🙂

spectacol Impreluna

ImpreLuna

Din păcate, nu am găsit ”ÎmpreLună” în programul de spectacole din luna martie, dar revin cu click AICI și în următoarea perioadă. Între-timp, am pus ochii pe niște piese de teatru pentru flăcăul de 7 ani din familie. Oho, avem ce vedea!

***

Aceste spectacole se joacă la Teatrul Ion Creangă, Sala mică – Str. Biserica Amzei nr. 21 – 23.

Ambele spectacole sunt recomandate copiilor sub 3 ani și fac parte din „Programul Educația Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”. Prețul unui bilet pentru copii este de 12 lei, iar pentru adulți – 15 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *