Prima zi de Zurlandia și... bine am intrat în Cartea Recordurilor!
iMaMA

Prima zi de Zurlandia și… bine am intrat în Cartea Recordurilor!

Doamne, ce zi! Am plecat de dimineață de acasă și ne-am întors seara târziu. În formulă completă, daa! Cumva, toți suntem acum cu picioarele frânte și inimile pline. Prima zi de Zurlandia a fost nemaipomenită! Nemaipomenită!!! O poveste LIVE cum numai Mirela Retegan putea să o scrie, pentru noi – copiii și părinții din toată România! Mulțumim, Mirela! Ție și întregii echipe! Mulțumim!!!

Zurlandia – tărâm magic cu activități pentru toate gusturile

Știam! Știam că în Zurlandia va fi minunat. Dar pe lângă minunat, a fost și maaagic! Cine a venit, știe că nu exagerez deloc. De cum am pus piciorul pe Domeniul Știrbey am simțit emoție, bucurie, iubire, bunătate, încredere, speranță, brațe deschise, energie și aer, aer curat! Pe aleea de la intrare, din boxe, răsuna vocea caldă și jucăușă a lui Tanti Prezentatoarea, apoi cea simpatică și răsfățată a Fetiței Zurli. Atât de viu ne salutau, încât ai fi crezut că se ascund după copaci. Le răspundeam și noi, cum puteam, cu un zâmbet larg cât toată Zurlandia.

zurlandia

Multe, multe activități am descoperit în Zurlandia. Și toate interesante. Trecuse mai bine de jumătate de zi și noi încă nu făcusem ocolul ”Pământului” din Zurlandia. Dar venisem pentru copii, deci – am respirat aer (curat) în piept și am staționat unde și cât și-au dorit ei. La tractoare. În lumea lui Carolino. La mâzgălit hârtii. La cortul LEGO. La carusel. La Teo Magic Show. La măsuța cu experimente inedite coordonate de profesoarele trăsnite  de la FUN SIENCE. La panoul de cățărare. Și… și i-am rugat insistent să amânăm pentru mai târziu toboganele gomflabile, că dacă îi scăpam acolo – nu știu dacă mai puteam intra (cu ei) în Cartea Recordurilor.

 

Zurlandia și o bucurie de Cartea Recordurilor

Daaaa, suntem în Cartea Recordurilor alături de Mirela Retegan și a sa Gașcă Zurli! Cu ”Rempompi” și o mobilizare fantastică, am doborât un record mondial – cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă în același timp, ÎMPREUNĂ.

Pff, e primul record la care particip! Treaba a fost cât se poate de serioasă. Într-un spațiu bine delimitat, trebuia să ne ocupăm locurile și… și să așteptăm să vină muzicaaa. Greu cu un toddler (să aștepți). La un moment dat am crezut că, gata, stric toată ecuația și chiar imaginea unui moment cu adevărat istoric. Flăcăul nostru cel mic începuse să se tolănească pe jos și căuta motive de scandal, iar doamna cu ”numărătoarea” insista să rămânem în ”pătrățelul” ocupat inițial, tocmai, să nu se piardă șirul numărătorii.

Într-un final, s-a dat startul! Copilul și-a revenit. Ne-am dat ”palme” și ne-am gâdilat, cu energie. Rem pom pi, poleri poleraska rem pom pi, rem pom pa anacadema do do-re-mi, anacadema bum-bum-bum. O nebunie, da!  Când să sărim în sus de fericire, ne anunță Tanti Prezentatoarea că a fost probă, un soi de repetiție. Ha! OK. O luăm de la capăt. Și iar muzică, și iar joacă! Eeee, succes! Ba nu – să continuăm, cu joaca, încă o dată, ne anunță vocea din microfon. Bine, fie! O dată, de două ori, de trei ori și… aplauzeeeeee! România a intrat în Guinness World Records cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă în același timp, ÎMPREUNĂ.  Mulțumim, Mirela, pentru acest moment unic! Mulțumiiiim!

Aaaa, și am mai doborât un record. De data aceasta eu contra mea. Pe pagina mea de Facebook. Cu cele mai multe postări în timp real.  Zurlandia rules!

Ne vedem și mâine @ Zurlandia – cel mai mare festival al familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *