iMaMA Lifestyle

Școala începe cu bucurii de pus în ramă!

A început școala și odată cu ea o nouă ediție a  evenimentului fotografic Portret de școlar by Foto Union. Ce bucurie!

Anul acesta Portret de școlar a ajuns la ediția a șasea. Perioada de desfășurare este 11-13 septembrie 2017. Intervalul orar 11:00-17:00. Locația: Sun Plaza București, parter, în apropierea intrării principale, din Esplanada Sud. GRATUIT!

Orice școlar care trece pe la Sun Plaza în perioada respectivă va beneficia de o ședință foto profesională și va primi cadou, în format digital, cele mai reușite fotografii. Acestea vor fi postate și pe paginile Facebook ale Sun Plaza, respectiv Foto Union- Portret de Școlar.

Pentru că am școlar în clasa I, merg la Sun Plaza. Portretul de școlar trebuie pus în ramă. 🙂 În plus, campania are scop social. La Portret de școlar 2017 sunt invitați și 32 de copii din programul „A doua șansă”. Aceștia, asistați de Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza și vor primi, pe lângă ședința foto, un ghiozdan și un set de rechizite, dar și un prânz într-un restaurant din centrul comercial.

Și tu poți ajuta acești copii! Când vii în Sun Plaza să cumperi rechizite pentru copilul tău, ia câteva în plus pentru copiii de la „A doua șansă”, apoi lasă-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite către Organizația Salvați Copiii. Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost înscriși niciodată la școală sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poți da o șansă în plus! 🙂

Portret de școlar 2017 este un eveniment marca Foto Union, organizat împreună cu Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *