Webstock
Lifestyle

Maraton de social media. WEBSTOCK, ediția a X-a. 29 septembrie 2017. JW Marriott București.

Comunitatea online locală își dă întâlnire pe 29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru o nouă ediție Webstock, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim- plan ultimele tendințe din social media. Evenimentul include sesiuni susținute de speakeri renumiți (Matei Dima, Dragoș Stanca, Andreea Retea etc.), gala de decernare a premiilor și petrecerea.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Vezi programul aici.

Webstock

Webstock Awards

În cadrul Galei Webstock Awards vor fi premiate cele mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în România, în ultimul an. Nominalizările sunt anunțate din 12 septembrie, iar categoriile vizate sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video, ABSOLUT Online Personality of the Year. Mai multe detalii: aici.

Rezervă-ți un loc la Webstock

A mai ramas o săptămână în care se mai pot solicita invitații gratuite la eveniment, acestea fiind disponibile până vineri, 22 septembrie. Eu mi-am asigurat locul la conferințe și gală în calitate de blogger. Sunt nerăbdătoare și entuziasmată.

Există și posibilitatea de a-ți asigura participarea la eveniment prin achitarea taxei de 200 RON + TVA. Detalii complete găsești AICI.

Revin cu vești de la fața locului. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *