Soarele noi îl iubim și de razele ultraviolete ne ferim!
iMaMA

Soarele noi îl iubim și de razele ultraviolete ne ferim!

Iubim soarele, da! Pentru lumina, căldura și neprețuita vitamina D pe care ni le oferă din belșug. Dar mai iubim și produsele cu factor de protecție, pentru că ne protejează pielea de muuulte neplăceri. Culmea, pe termen scurt și lung.

Deci, pentru noi nu există vară și, mai ales, vacanță de vară fără protecție solară. Asta înseamnă implicit pălării, șepci sau bandane; hidratare, plus multe fructe și legume de sezon; haine naturale, lejere și care acoperă cât mai mult pielea; evitarea expunerii în orele de vârf  (11.00 – 17.00); foarte bune sunt și hainele cu protecție UV pentru escapadele la mare și, întotdeauna, creme cu factor înalt de protecție solară la îndemână.

E-adevărat! Nu ne-ntoarcem noi cu acea piele super-sexy-arămie de la mare (cu care, zău, cui nu-i stă bine?!), ba chiar mai mult – unii copământeni se declară total dezamăgiți de vacanța noastră ”eșuată”  (… Da nu v-ați bronzat deloc, parcă nici n-ați fost la mare!), dar… în fond, scopul mersului la mare nu e acela de a lăsa pielea să sfârâie ca ceafa de porc pe grătar. Nu pentru noi!

Pentru a proteja pielea încă imatură a copiilor, eu aleg mereu produse specifice cu factor de protecție 50+. Recunosc, în primele zile de plajă furăm din crema copiilor, apoi trecem la produse pentru oameni mari cu factor de protecție mai mic 30+, apoi 15+. Totuși, să nu zică lumea că am dat banii degeaba pe vacanță! : ))

Când era Nichita bebe mic, îl ungeam cu cremă și la o simplă ieșire în parc. Între timp, m-am mai calmat. Cică e o reacție firească, așa se întâmplă când apare al doilea copil în familie. Nu vreau să știu cum e la al treilea. Chiar nu vreau. 

Acum insist cu produsele de protecție când suntem la mare sau când avem ieșiri lungi, precum evenimente în aer liber, festivaluri pentru copii, plimbări cu bărcuța pe lac, bălăceală la Therme în piscinile de afară.

Și nu, n-am niciun truc de dat copiii cu cremă mai ușor. Alor mei le place, pur și simplu. Ce-i drept, după cel mare trebuie să mai și alerg (e prea entuziasmat de apă, mare, nisip, joacă), pe când cel mic nu se mai satură de dat cu cremă. Pe toți ne-a uns anul ăsta (Cheeemă eeeu! Cheeemă maaama! Cheeemă taaata! Cheeemă Tutu!) și… deși n-am avut vreme cu soare arzător, toate tuburile de cremă SPF din bagaj au fost golite. Toate!

Soarele noi îl iubim și de razele ultraviolete ne ferim!

Și… dau vestea mai departe! Vara asta, Bioderma invită copiii la joacă în deplină siguranță cu razele UV nocive emise de soare. Photoderm KID Spumă 50+ are o textură jucăuşă şi e tare plăcut de folosit pentru cei mici, iar beneficiile pentru sănătate sunt mari: produsul activează mecanismele naturale ale pielii pentru a se auto-proteja de efectele neplăcute are razelor ultraviolete.

Produsele Photoderm conţin brevetul Cellular Bioprotection™ care susţine sistemul imunitar biologic al pielii, sunt rezistente la apă până la 80 de minute, rezistente la frecare, la transpiraţie şi nisip și sunt recomandate pentru protecţia copiilor peste 12 luni.

O vară cu soare și multă joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *