Dimineați Zurli
iMaMA

Startul dimineților Zurli la Europa FM. Cu hărnicie.

Tropete și trâmbițe! A început Dimineața Zurli la Europa FM!!!

Nu știu cât de mult se bucură copiii mei de vestea asta, dar eu sunt extaziată. M-am trezit în această dimineață mai fresh ca niciodată și, după multe duminici în care obișnuiesc să-mi las bărbatul să se ocupe de micul dejun, azi am pus monopol pe bucătărie. Am gătit, am spălat vase și am mai găsit niscaiva chestii de aranjat. Toate acestea cu zâmbetul pe buze și cu radioul pornit. Pe aceeași frecvență de ani de zile – Europa FM.

Trei ore m-a ținut hărnicia asta și cam tot atât a durat și prima ediție a emisiunii realizată de Mirela Retegan și a sa efervescentă Fetiță Zurli. Așadar, începând de azi, ”Dimineața Zurli” va răsuna în fiecare duminică dimineața, de la ora 8, la Europa FM. Ce nebunie!

Startul dimineților zurli la EuropaFm

Îmi place naturalețea, și bucuria, și prietenia, și creativitatea, și sinceritatea, și pasiunea, îmi plac și toate magiile izvorâte din universul Zurli. E o energie acolo, maaaare. Se simte! Ba chiar mai mult, creează dependență! :)) Copiii și, mai ales, părinții (o, da, mai ales părinții) iubesc fenomenul Zurli, iar acel 100% românesc ne face să fim mândri, mai buni și mai puternici. Mirela, jos pălăria!

Dar Dimineața Zurli nu e doar despre ”hi-hi-hi” și ”ha-ha-ha” (deși buna dispoziție și umorul de calitate ne plac foarte mult!). Pe lângă concursuri, povești și multe surprize în direct cu ascultătorii mici și mari, Dimineața Zurli vine la pachet cu o rubrică tare utilă pentru părinți, realizată în complicitate cu psihologul Gáspár György. Iar astăzi, Gáspár a răspuns scurt, clar și pe înțelesul părinților la întrebarea ”Cum se fac copiii?”. Ascultați-l, merită!

Iar la capitolul invitați, Mirela promite oameni care inspiră, de la personajele din Gașca Zurli, până la vedete cu copii. Astăzi, Pavel Bartoș a umplut studioul Europa FM cu zâmbetul și cu fetele lui minunate, moment în care nu m-am putut abține și am trecut pe transmisia live de pe Facebook. Între timp, am profitat de o melodie, l-am îmbrăcat pe bebe al meu și l-am trimis cu tati să dea câteva ture de bloc, că prea se agita în jurul radioului (bebe, nu tati). :)) Am respirat ușurată și mi-am continuat dimineața Zurli alături de Nichita. Eu cu ochii pe ecran, el cu degetele pe like-uri și inimioare.

pavel bartos

Cea mai mare recompensă de pe live?  Momentul în care la radio s-a auzit pentru prima dată piesa interpretată Maya Sorian – Spune Moș Crăciun, iar Mirela râde și plânge. Sublim! Și apropo, e superb cântecul! Și superbe sunt și versurile, scrise (dealtfel) de Mirela pe o vreme caniculară de 45°C. :))

Acestea fiind spuse, diminețile mele de duminică sunt ocupate! Parol! 

[Poze: Europa FM]

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *