Test-Drive cu prima tricicletă perfect pliabilă - Galileo
iMaMA

Test-Drive cu prima tricicletă perfect pliabilă – Galileo

Noutatea verii 2017 a ajuns și la urechile mele: TRICICLETA GALILEO, prima tricicletă pentru copii perfect pliabilă, disponibilă în showroom-ul ErFi din București. Curioasă de fire, mi-am luat băieții și am mers la adresa de pe Splaiul Unirii nr 49, să o vedem, să o testăm și… eventual, să o cumpărăm.

Am descoperit o împărăție de lucruri minunate pentru părinți, pardon! pentru copii: super cărucioare (iar ăsta negru de la Maclaren mi-a căzut cu tronc, pe bune!), scaune auto (printre care cel evolutiv – Milestone, recomandat de la naștere până la 12 ani), balansoare, pătuțuri de călătorie, jucării, produse destinate diversificării și îngrijirii bebelușului și o-ho-ho! câte și mai câte alte lucruri practice, sigure și accesibile.

Într-o împărăție magică s-au simțit aterizați și băieții mei. Nichita a întâlnit-o Minnie și a prins puteri de Spider Man, iar Robert – acest prinț-bebeluș dotat cu un maxim de cai putere, a fost continuu pe accelerație și zău dacă putea fi oprit: ba la măsuța cu jucării, ba la pătuțul legănat, ba la baloanele lui Minnie, ba… buuuuf! accident în curbă – o zgârâietură lungă și adâncă la burtică. Urlet, lacrimi, turație și din nou… cărucioare din vitrină, cutii colorate cu diverse, balansoare de balansat și… iupi! frânăăăăă, începe Test-Drive-ul tricicletei Galileo.

Urcat la ghidonul tricicletei, bebe s-a relaxat. La fel și eu. 🙂 Hiu! Sesiunea de Test-Drive a tricicletei Galileo s-a desfășurat în condiții prielnice.

Concluzii despre produs? Îmi place că are un design simplu, se manevrează ușor și, cel mai importnat, se pliază compact, este ușoară (6.5 kg) și încape cu ușurință în orice portbagaj. Iată alte câteva atuuri ale tricicletei Galileo:

  1. Sistemul simplu, patentat de pliere, Fast Action Fold,  permite ca printr-o singură mișcare, într-o singură secundă, tricicleta să poată fi strânsă.
  2. Bare de protecție detașabile, pentru un plus de siguranță.
  3. Pedale progresive. Sistemul special de pedale permite folosirea acestora inițial ca suport de picioare, când copilul este mic. Ulterior, pedalele se pot fixa pe roata din față, pentru a-i permite copilului să pedaleze.
  4. Ghidon pivotant, reglabil. Ghidonul poate fi blocat, astfel încât părintele să aibă control asupra tricicletei, prin manevrarea mânerului telescopic. Când copilul crește, ghidonul se poate debloca, oferindu-i celui mic autonomie de mișcare.
  5. Spătar arcuit, ergonomic pentru confortul și protecția zonei lombare a copilului. Spătarul are două poziții de inclinare pentru extra-confort (pozitie de somn).

 

I-am povestit toate astea lui tati și cică: ”ne trebuie, neapărat!”. Mie însă mi-a rămas gândul la căruciorul Maclaren din vitrină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *