CONCURS cu premii sățioase, alimentat de EVA!
Lifestyle

CONCURS cu premii sățioase, alimentat de EVA!

O săptămână bună începe cu un concurs bun! 3 premii gustoase sunt puse în joc, conserve de pește EVA în valoare de 75 lei, pentru o scurtă escapadă pe pagina de Facebook a blogului. Ce zici, te bagi?

Primul concurs #solonaria este susținut de EVA, brand premium de conserve de peşte, inclus în portofoliul PODRAVKA. Sortimentele EVA conți 5 tipuri de pește pescuit din Marea Adriatică și Marea Mediterană (ton, macrou, sardine, hering şi sprot) și 14 variante de conservare (file de macrou în ulei vegetal și în sos tomat; hering în ulei vegetal și sos tomat; sprot afumat, în ulei vegetal și în sos tomat; sardine în ulei vegetal, în sos tomat și cu lămâie, ton mărunțit, ton întreg în ulei vegetal, în suc propriu și în ulei de măsline). Deci, ai de unde alege pentru o masă ușoară de vară, bogată în acizi grași omega 3, atât de necesari pentru sănătate.

Regulamentul concursului este simplu. Ca de început! 🙂 Perioada de desfășurare:  3 – 7 iulie 2017. Locul de desfășurare: pagina de Facebook Solonaria.Ro. Ce ai de făcut?

  • Să dai LIKE paginii Solonaria.Ro (dacă nu ai făcut-o deja)
  • Să scrii într-un comentariu, la poza de concurs, care este peștele tău preferat

Atât! E chiar simplu, nu?

Subliniez că acest #concurs se adresează tuturor fanilor paginii de Facebook Solonaria.Ro. Nu ne interesază vârsta, genul, greutatea și nici dialectul. 🙂 Cei 3 câștigători vor fi desemnați, prin tragere la sorț, în zorii zilei de 8 iulie. Premiile constau în produse EVA în valoare de 75 lei. Norocoșii vor fi anunțați și felicitați pe pagina de Facebook a concursului.

Înainte de a te înscrie la concurs, ar mai trebui să știi că peștele în conservă  poate prezenta  avantaje  față de cel aflat în stare prospată. În comparație cu peștele congelat, care trece prin procesul de înghet – dezgheț, peștele în conservă își păstrează proprietățile și este ușor de gătit. Chiar dacă se consideră că cele mai sănătoase conserve sunt cele care folosesc ulei în loc de sos,  nu înseamnă că aportul nutritiv al conservelor în sos este mai sărac. În plus, faptul că peștele poate fi consumat și de cei care nu au acces la o sursă proaspată, face din conserve soluția ideală pentru alimentarea organismului cu calciu, aminoacizi și Omega 3, atât de necesari pentru sănătate.

Așadar, care este peștele tău preferat? 🙂

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *