Lifestyle

Un an de HubDesign – Un spațiu unic de design și evenimente!

HubDesign a împlinit un an de la inaugurare. Și – se pare – a fost un an bun, un an în care HubDesign a devenit un centru important de întâlnire al comunității de design. Iar eu am avut bucuria de a participa la aniversare. Pe 17 octombrie. 🙂

HubDesign e un spațiu cald și prietenos, conceput în serviciul arhitecţilor, designerilor, dezvoltatorilor și contractanţilor. În cadrul evenimentului-aniversare, am admirat elementele moderne și uimitoare de design, am mâncat o super porție de înghețată cu orez și scorțișoară, am cunoscut oameni noi și… pentru că am vrut să ajung și devreme acasă, am ratat show-ul de live cooking oferit de unul dintre cei mai buni chefi din România, Alex Cîrțu.

Aaa, am mai făcut ceva! Același model de poză ca anul trecut. 🙂

Încă de la inaugurare, HubDesign a promis comunității din domeniul Home&Deco că o va susține și o va inspira, punându-i la dispoziție spațiul și resursele necesare pentru desfășurarea procesului creativ. HubDesign a găzduit în primul său an numeroase evenimente corporate, brunch-uri și workshop-uri dedicate companiilor Home&Deco menite să aducă împreună designerii și arhitecții.

Renumit pentru spiritul său prietenos, inclusiv și deschis, HubDesign, este un spațiu ideal pentru un eveniment la cele mai înalte standarde de calitate. Spațiul expozițional este transformat într-un spațiu relațional în HubDesign. Aici au loc renumite evenimente corporate.

Cine a mai trecut pe acolo?

***

La mulți ani cu multe evenimente reușite, HugDesign, și… energie pentru toate! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *