Felul în care mănânci este despre felul în care ești!
Lifestyle

Felul în care mănânci este despre felul în care ești!

Se spune că mâncarea unește oamenii. Dar interesant e că noi, oamenii, suntem tare diferiți și, cică, felul în care mâncăm dezvăluie – într-o MARE sau mai mică măsură – felul în care suntem noi de fapt. Fiecare obicei alimentar are o semnificație. Iată o parte dintre ele! Pe mine, recunosc, interpretările acestea m-au pus pe gânduri. M-am regăsit în trei dintre ele și… Doaaaamne! se pare că descrierile sunt corecte!  

Mănânci foarte lent…

Dacă ai obiceiul de a mănânca foarte lent e foarte posibil să vrei să extragi plăcere pentru că, de fapt, îți lipsește plăcerea în alte domenii. Hm, interesant!

Mănânci repede…

Dacă atunci când ești la masă te simți ca la maraton și mănânci foarte-foarte repede de nu apuci să mesteci alimentele, înseamnă că nu prea știi să te bucuri de viață. Trăiești în trecut sau, la fel de grav, te îngrijorezi de viitor.

Mănânci metodic…

Hopa! Dacă mănânci metodic e pentru că nu vrei să te lași dirijat de alții. Pur și simplu, vrei să faci ce vrei, când vrei, cum vrei. Corect?

Mănânci în picioare…

OMG! Dacă mănânci în picioare sau în timp ce te uiți la televizor, nu vrei să fii conștient de ceea ce se întâmplă cu tine. Ai doar iluzia că îți controlezi viața și încerci să fugi de sentimentul de vinovăție.

Te ridici imediat de la masă….

Eh, ridicatul imediat de la masă se traduce prin hărnicie. Sau, altfel spus, nu îți dai voie să lenevești nici măcar o secundă. Tragi de tine continuu pentru că ai multă treabă.

Îți reumpli farfuria…

Ahaa, dacă îți pui din nou mâncare înainte de a termina ce ai în farfurie, ți-e teamă de lipsuri.

Nu știi ce să mănânci…

Iar dacă nu te poți hotărî ce vrei să mănânci, înseamnă că ai dificultăți în a lua decizii și în alte domenii ale vieții tale. Depinzi de părerea altora. Și, s-o spunem pe șleau, ți-e frică să greșești.

Vrei mereu ceva nou în farfurie…

Dacă îți place să încerci fel și fel de mâncăruri, mai mult sau mai puțin exotice, sigur ești un aventurier. Îți place să-ți asumi riscuri și nu-ți dai voie să te plictisești. Bravo ție, ai grijă doar să nu faci presiune și asupra celorlalți. Nu toți se nasc exploratori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *