Uraaa, se apropie ZURLANDIA - cel mai mare festival dedicat familiei!
iMaMA

Uraaa, se apropie ZURLANDIA – cel mai mare festival dedicat familiei!

Într-adevăr, uraaa! Avem vești de la Festivalul Familiei – ZURLANDIA, ediția a 2-a. Bifați în calendar: 16 și 17 iunie @ Domeniul Știrbey. Se anunță DOUĂ zile ”zurli” în sânul familiei și în mijlocul naturii. Cu activități pe gustul celor mici și celor mari. Și, bineînțes, joacă. Multă joacă. Piese de teatru. Concerte. Distracțieee!  

Sincer, eu abia aștept weekend-ul ăsta! Locația e nemaipomenită. Și verde, cât cuprinde. Vom avea la dispoziție 80 de mii de metri pătrați. Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! Aici, ne promit organizatorii (și… cum să nu-i crezi?), TIMPUL se suspendă, singurul reper fiind FERICIREA din ochii copiilor noștri. Ce frumooos!

Zurlandia și harta principalelor destinații de voie bună

Hai în Zurlandia să descoperim Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli ne dezvăluie toate secretele! Așa și-așa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIA, Lumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Zurlandia și biletele de acces

Biletele pentru Festivalul ZURLANDIA s-au pus în vânzare în rețeaua  Bilete.ro și Eventim.ro. Așadar, găsiți bilete pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, dar și pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană. Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival (16 și 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte).

Strângeți pumnii, închideți ochii și spuneți tare, tare: “Tiribam, Tiribum! Intrăm în ZURLANDIA, acum!“ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *