Beauty

Weleda: 7 ani în România și un pahar de prosecco în cinstea frumuseții naturale!

Când vine vorba de frumusețe, ochii deschiși și urechile ciulite! 🙂 Pentru că ”a primi” e simplu, ”a păstra” implică mai multă bătaie de cap. Chiar așa, cum îți păstrezi frumusețea la interior și exterior?

Săptămâna trecută am fost invitată să descopăr lumea Weleda în cadrul unui eveniment – sărbătoare:  7 ani de Wedela în România, o nouă platformă online www.weleda.com.ro și lansarea a două game de produse organice cu parfum de vacanță – Balsamuri de Buze nuanțate și Deodorante Roll-On.

eveniment weleda

Coordonatele din invitație m-au dus către o lume plină de culoare, inspirată de natură și în armonie cu stilul meu de viață. Produsele brandului nemțesc Weleda sunt 100% naturale, nu conțin parfumuri sau conservanți sintetici, materii prime provenite din uleiuri minerale sau de origine animală și nu sunt testate pe animale. Iar locul de întâlnire a fost Lugo Restaurant & Lounge – o oază urbană de verde și ospitalitate.

Îmi place provocarea lansată de Weleda, prin care ne îndeamnă să ne încântăm simțurile cu tot ce are natura mai bun de oferit: relaxare, stare de bine, armonie, frumusețe la interior și exterior.

Weleda

Balsamurile nuanțate pentru buze (disponibile în 3 nuanțe: Nude, Rose și Berry Red) oferă o culorare discretă, luciu, dar si hidratare și protecție naturală, pentru buze fine și moi pe tot parcursul zilei și, implicit, o stare de spirit mai bună! Formula de frumusețe și îngrijire constă în ingrediente vegetale pure: unt de Shea bio, ceară din semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba bio, ulei de ricin și ulei de masline.

Deodorante Weleda

Deodorante Roll-On Weleda oferă protecție și prospețime naturală 24 h și sunt disponibile în 3 versiuni: Deo Roll-on cu citrice (pe bază de uleiuri esențiale naturale de lămâie, portocală amară și verbină exotică), Deo Roll on cu rodie (cu parfum senzual și exotic de portocală, davană, vanilie și extract de rădăcină de lemn dulce și alun) și DeoRoll on Men (cu parfum masculin și note lemnoase de verbină, rozmarin și ulei esențial de vetiver). Dimensiunile deodorantelor le fac perfect potrivite pentru a vă însoți și în călătorii.

Weleda înseamnă frumusețe. Într-un mod natural!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *