33 Ligas Campeones
iSPORT

33 Ligas Campeones

Uraaaaa, tocmai am mai adăugat un titlu în palmaresul nostru de campioni!

Părea o misiune aproape imposibilă să faci față în lupta pentru titlu și UCL, deoarece era presiunea fizică foarte mare pe jucători, toate meciurile fiind tari și necesitând concentrare maximă.

Dar uite că am reușit să aducem trofeul la Madrid pentru cea de-a 33 oară, iar asta datorită unui grup de jucători extraordinari, datorită unui antrenor tânăr și genial, un adevărat Madridist – Grande Zizou, care a reușit, meci după meci, să aleagă corect tactica și echipa de start, să ofere motivația perfectă și, uite la ce rezultat s-a ajuns!

Nu am mai simțit acest gust din sezonul 2011-2012 de la era Mourinho, deci bucuria mea este enormă, suntem deasupra tuturor în clasament.

Apropo, am mai bătut un record. Odată cu marcarea primului gol a lui Ronaldo din acest ultim meci (Malaga – Real Madrid 0 – 2), am devenit echipa care a înscris în fiecare meci din acest sezon (premieră pentru Real Madrid).

33 Ligas Campeones_1

Așadar, am bifat primul target din acest an. Acum toată concentrația este îndreptată spre finala UCL de la Cardiff împotriva lui Juventus, dar… las subiectul acesta neterminat, pentru că sunt prea fericit acum să mă gândesc la altceva decât că suntem campioni!

Am fugit să sărbătoresc!

Hala Madrid prieteni!

Doua-trei și… CAMPEOOOONES, CAMPEOOOONES, OLE OLE OLEEEEE!

Text: Cristian Solonaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *