artist in viteza
iSPORT

Artist în viteză

Recunosc. Scena și concertele îmi plac tare. :)) Așa că o sa vă povestesc despre scena mea, despre concertul meu și despre emoțiile mele.

Buuun! S-a întamplat ieri. Tare fericit mai eram și simțeam că pot fi mai mult de-atât. Așa că am luat aer în piept și am ieșit la alergat. Nebunia a început din momentul în care am dat start alergatului, cu căștile în urechi și melodiile preferate în playlist.

La început, “concertul” este liniștit, cu foarte mult calm. Un fel de repetiție, :)) în care fredonez în gând și încerc să sincronizez pașii cu ritmul melodiei. Ușor, ușor se încinge atmosfera. Departe (încă) de ochii publicului, încep să-mi încordez și corzile vocale cu un all the way up mai puternic, și pași mai încrezători, și cam așa devin artistul-sportiv perfect. :))

De obicei, melodiile  sunt super motivante, cu ritm super rapid (sunt la sport, până la urmă) și la volum maxim.

Despre “scena”. Ahhh, e maricică. Începe de lângă Palatul Cotroceni și o ia spre Splaiul Independeței. Aici prind câteva semafoare. Nu stau. Joc de glezne; sărituri; salut șoferițele frumoase din trafic (nu mă plictisesc, am ce face!). :)) Apoi scena se întinde spre Parcul Izvor, pe malul râului Dâmbovița (aici m-am bucurat de libertate, am mai întâlnit un artist ca mine) și de acolo turul Casa Poporului și back pe același traseu.

Am obosit, am transpirat, am cântat, am dansat, am socializat sau, cum s-ar spune: “concert reușit, dom’le!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *