Modern Dad’s Challenges revine cu chef de joacă ”Psihologia jocului tată-copil”
iMaMA

Modern Dad’s Challenges revine cu chef de joacă: ”Psihologia jocului tată-copil”

Când începe tati să se joace, nu mai înțelegi cine-i copilul și cine-i adultul.

O bucurie să-i văd cum se întrec pe bune la alergat, cum trudesc ore întregi la asamblat piese lego, cum organizează curse zgomotoase cu mașinuțe curajoase, cum se trântesc cu îndârjire de nu-i oprește nici vecina cu trâmbițatul în calorifer… Eh! Eu chiar cred că tații au fost inventați pentru joacă!

Iar Modern Dad’s Challenges a fost inventat pentru tați! Așa că, pe 7 iunie, de la 18.30, la Centrul Seeds for Happiness (Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti), tăticii sunt invitați la joacă în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului Modern Dad’s Challenges, întitulat “Psihologia jocului tata-copil”.

Moderatorul evenimentului, Andrei Cișmaru, Blogger& tătic, va dezvolta aceasta temă alături de: Adriana Mitu, Parenting Trainer, Ioana Saidel, Asistent educator Montessori grupa de vârsta 0-3 ani, Leon Magdan, Profesorul de Joaca Itsy Bitsy și un specialist în psihologia copilului.

Tăticii prezenți la locul de joacă amenajat de Modern Dad’s Challenges vor afla de la specialiști cum influențează jocurile inteligența emotională a copilului, tipuri de activități pentru cei mici în aer liber și diverse jocuri potrivite pentru tătici și copiii lor.

Ce-o fi și cu jocul ăsta?

Jocul este un instrument de învățare. Prin joacă, cel mic descoperă lumea din jurul lui, își dezvoltă inteligența emoțională, dar și spiritul practic. Datorită jocurilor în care este antrenat încă din primele luni de la naștere, copilul se dezvoltă social, psihic, cognitiv, emoțional. Plus, e clar ca  bună ziua că jocul este o modalitate extraordinară de relaxare și de petrecere a timpului alături de părinți și cei dragi.

Participarea la eveniment este gratuită, locurile însă – limitate. Așa că mami, înscrie-ți repede soțul pe blogul Frunzaresc.eu, formularul îl găsești chiar AICI.

Spor la joacă întregii familii! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *