Abonamente la spectacolele OCC și reprezentații inedited în weekendul care vine!
iMaMA

Abonamente la spectacolele OCC și reprezentații inedite în weekendul care vine!

La ce spectacole frumoase și variate au în program, tare ușor devii fan Opera Comică pentru Copii! ❤️

Abonamente la spectacolele OCC

Datorită numărului mare de cereri, Opera Comică pentru Copii a suplimentat numărul de abonamente la spectacolele OCC, oferind publicului posibilitatea să cumpere abonamente și pentru spectacolele din sălile Mozart și UnderGrant.

Fiecare abonament achiziționat asigură accesul la 10 spectacole desfășurate în fiecare sâmbătă și duminică și cuprinde, de asemenea, cadouri pentru cei mici. Abonamentele OCC sunt valabile până în luna iunie 2019 inclusiv și pot fi achiziționate online în rețeaua bilete.ro.

abonamente OCC

Abonamentele OCC Clasic – Bronze, Silver, Gold șiVIP – au prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei și asigură accesul la 10 reprezentații la alegere în Sala Mare, cu excepția premierelor și a avanpremierelor.

Abonamentele pentru spectacolele ce se desfășoară în sălile mici, Mozart și UnderGrant, oferă posibilitatea publicului să vadă 10 reprezentații de weekend, cu excepția premierelor și avanpremierelor. Prețul unui abonament este de 200 de lei. De asemenea, în cazul ambelor tipuri de abonamente, la prima vizită, copiii primesc un set cadou cu produse promoționale (puzzle, cană, insigne, magneți) din partea Operei Comice pentru Copii.

14 reprezentații în weekendul viitor la OCC

Stagiunea 2018 – 2019 continuă la Opera Comică pentru Copii cu o mulțime de spectacole pregătite pentru cei mici. În zilele de 26 și 27 ianuarie, bucureștenii pot cumpăra bilete la una dintre cele 3 reprezentații ale spectacolului de balet ,,Lumea păpușilor”, ce se va desfășura în Sala Mare a instituției.

Cei care doresc, mai degrabă, să urmărească o poveste de dragoste barocă, adaptată pentru copii, pot merge la opera ,,Colombina se întoarce”, care va putea fi urmărită sâmbătă și duminică, de la orele 10:00, respectiv 11:30.

Colombina-se-Intoarce

Cine nu a apucat să vadă cea mai recentă premieră a OCC, spectacolul de pantomimă ,,Copiii în țara minunilor”, câștigător al concursului de proiecte ,,Stagiunea UnderGrant 2018 – 2019”, sunt invitați la una din ultimele 6 reprezentații programate în această stagiune.

Pe aceia care doresc să afle detalii despre viața și opera marelui compozitor W. A. Mozart, Opera Comică pentru Copii îi invită să urmărească povestea simfonică ,,Viața lui Mozart” la Sala Epika din Grand Cinema & More Băneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 11:00 și face parte din Stagiunea Culturală pentru Copii 2018 – 2019.

Viata lui Mozart

Să mergeți la spectacole și să vă bucurați de atmosfera de la OCC! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *