LibreDerm
Beauty

Acum și în România! Texturi luxoase pentru un ten fericit de la Librederm

Renumitul brand rusesc de dermato-cosmetice – Librederm, s-a lansat în România cu o gamă variată de produse ce oferă soluții eficiente pentru problemele tenului și pielii. Creme de zi, de noapte sau pentru zona din jurul ochilor, serum-uri, tonic și gel pentru curățare fină, toate cu o compoziție unică și efecte absolut remarcabile.

Produsele Librederm conțin ingrediente active de înaltă calitate, cu accent clar pe rezolvarea nevoilor specifice pielii și mecanism solid de acțiune. Testarea în mai mulți pași a tuturor etapelor de producție, precum și acuratețea formulelor, asigură siguranța și eficiența produselor. Iar texturile luxoase și designul modern al ambalajelor transformă ritualul de îngrijire într-un prețios moment de răsfăț.

Descoperă noile formule pentru frumusețe!

Produsele Librederm România oferă o perspectivă unică asupra frumuseții și îngrijirii pielii prin formule inovative adaptate tuturor tipurilor de ten: creme, produse de curățare, produse pentru regenerare, serum-uri.

Gama Librederm 3D FILLER – un analog fără injecție de întinerire a pielii  sau, altfel spus, o colecție de creme hialuronice 3D. Fiecare produs conține 3 dimensiuni diferite de molecule de acid hialuronic, ceea ce conferă un efect uimitor de întinerire fără injecții: ridurile profunde sunt umplute, sunt reduse și devin mai puțin pronunțate, pielea este hidratată intens și devine vizibil mai tânără.

Gama Librederm VITAMINA E, destinată tenului uscat, cuprinde creme cu proprietăți puternice de hidratare.  Vitamina E este un puternic antioxidant, protejând celulele pielii de deteriorare.

Gama Librederm AEVIT, potrivită tenului gras, se remarcă prin produse ce hrănesc pielea cu vitamine și o încarcă cu energie. Combinația sinergică de vitamine A și E oferă un efect antioxidant puternic, protejează celulele de deteriorare, accelerează procesul de regenerare.

Gama Librederm COLLAGEN, cu acțiune anti-aging, oferă un control mai bun al procesului de îmbătrânire, prin stimularea producției de colagen și elastină.

Gama Librederm HYALURONIC, pentru tenul deshidratat, cuprinde produse pe bază de acid hialuronic cu molecule de dimensiuni mici, asigurând – astfel – penetrare adâncă,  hidratare și, implicit, rejuvenare din interior.  

Gama Librederm MEZOLUX – o descoperire științifică în tehnologia de întinerire a pielii! Complexul anti-aging ARMATRIX bazat pe cele mai rare microalge de pe coasta de smarald a Franței, Marea Iroise, asigură refacerea tuturor componentelor matricei pielii.

Produsele Librederm sunt disponibile în farmaciile Tei și BebeTei, precum și în DM drogherie market, pe Emag.ro & www.cartal.ro.

#libredermbeauty #libredermromania #fiifrumoasaculibrederm

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *