solonaria
Beauty

Happy skin cu Jet Peel

Nu știu dacă e de la vârstă (a se citi „înțelepciune) sau de la pandemia asta cu mult stat (a se citi „lucrat”) de acasă, dar m-am trezit cu un interes din ce în ce mai mare pentru zona de beauty și skincare. Prin urmare, pe lângă conștiinciozitatea cu care am început să-mi aplic cremele pe față, să mă hidratez mai bine și să-mi demachiez tenul chiar și când nu-l am încărcat cu makeup, iată!, a sosit timpul și pentru un tratament facial inedit.

Marți, 1 oră de răsfăț, sau cum era vorba aceea? 😀 Eu mi-am rezervat o oră pentru Hidrodermabraziune cu JetPeel la clinica SkinMedSpa (București, strada Brașov 25, în incinta Centrului Comercial Drumul Taberelor), un tratament non-invaziv, care are în vedere și zona decolteului. Tratamentul presupune curățarea tenului și vitaminizarea sau, după caz, tratarea acestuia (cuperoză, pete pigmentare etc.).

Salonul m-a impresionat încă de la intrare, cu un sistem de “botoșei” care se pun singuri în picioare. E un spațiu mic și cochet, dar – cel mai important – prietenos. N-am întârziat niciun minut, am bifat toate căsuțele care erau de bifat ca să asigur personalul că nu reprezint simptome de Covid-19 și am intrat entuziasmată în cabinetul cu Jet Peel.

Jet Peel este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație. E uimitor ce poate face acest aparat. Printr-o duză fină, Jet Peeling-ul asigură infuzia de apă şi oxigen la viteze supersonice, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului.

Complet natural și nedureros, non-invaziv, fără iritații și blând cu tenul, Jet Peel propulsează acest jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune (aka peeling hidromecanic), pielea își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință.

Vreau să subliniez că jetul de aer e foarte puternic. Are o viteză uriașă. Îl simți, rece și hotărât de acțiune. Dar nu doare, e chiar plăcut și relaxant, aș spune. Cosmetologul povestește despre fiecare pas pe care urmează să-l facă legat de tratament și oferă detalii despre substanțele active, acțiunea acestora, indicații și contra-indicații. Cum arată și cum acționează exact Jet Peel, puteți vedea AICI.

Eu am ales infuzia cu vitamine: A, E și B, iar acum îmi simt tenul mai curat și mai strălucitor, mai hidratat și mai revitalizat. Din poză cum se vede?

Urmează să mă documentez mai mult ce e cu epilarea definitivă. Mi se pare un must și un time saver, dacă chiar își face efectul și nu pune în pericol sănătatea.

Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *