solonaria
Beauty

Happy skin cu Jet Peel

Nu știu dacă e de la vârstă (a se citi „înțelepciune) sau de la pandemia asta cu mult stat (a se citi „lucrat”) de acasă, dar m-am trezit cu un interes din ce în ce mai mare pentru zona de beauty și skincare. Prin urmare, pe lângă conștiinciozitatea cu care am început să-mi aplic cremele pe față, să mă hidratez mai bine și să-mi demachiez tenul chiar și când nu-l am încărcat cu makeup, iată!, a sosit timpul și pentru un tratament facial inedit.

Marți, 1 oră de răsfăț, sau cum era vorba aceea? 😀 Eu mi-am rezervat o oră pentru Hidrodermabraziune cu JetPeel la clinica SkinMedSpa (București, strada Brașov 25, în incinta Centrului Comercial Drumul Taberelor), un tratament non-invaziv, care are în vedere și zona decolteului. Tratamentul presupune curățarea tenului și vitaminizarea sau, după caz, tratarea acestuia (cuperoză, pete pigmentare etc.).

Salonul m-a impresionat încă de la intrare, cu un sistem de „botoșei” care se pun singuri în picioare. E un spațiu mic și cochet, dar – cel mai important – prietenos. N-am întârziat niciun minut, am bifat toate căsuțele care erau de bifat ca să asigur personalul că nu reprezint simptome de Covid-19 și am intrat entuziasmată în cabinetul cu Jet Peel.

Jet Peel este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație. E uimitor ce poate face acest aparat. Printr-o duză fină, Jet Peeling-ul asigură infuzia de apă şi oxigen la viteze supersonice, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului.

Complet natural și nedureros, non-invaziv, fără iritații și blând cu tenul, Jet Peel propulsează acest jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune (aka peeling hidromecanic), pielea își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință.

Vreau să subliniez că jetul de aer e foarte puternic. Are o viteză uriașă. Îl simți, rece și hotărât de acțiune. Dar nu doare, e chiar plăcut și relaxant, aș spune. Cosmetologul povestește despre fiecare pas pe care urmează să-l facă legat de tratament și oferă detalii despre substanțele active, acțiunea acestora, indicații și contra-indicații. Cum arată și cum acționează exact Jet Peel, puteți vedea AICI.

Eu am ales infuzia cu vitamine: A, E și B, iar acum îmi simt tenul mai curat și mai strălucitor, mai hidratat și mai revitalizat. Din poză cum se vede?

Urmează să mă documentez mai mult ce e cu epilarea definitivă. Mi se pare un must și un time saver, dacă chiar își face efectul și nu pune în pericol sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *