Adoptă (și tu) o mamă!
iMaMA

Adoptă (și tu) o mamă!

Poate că (într-adevăr) cu o floare, nu se face primăvară, daaar – sigur, sigur – cu fiecare mamă adoptată (de mine, de tine, aha!), primăvara devine mult mai zâmbitoare. Și mai frumoasă! 🙂  Iar eu tocmai asta mă pregătesc să fac, să adopt o mamă! Și-ți mulțumesc, Mirela Retegan, pentru șansa asta extraordinară!  ❤️

În altă ordine de idei, Mirela Retegan a pus la cale cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România – Adoptă o mamă! E despre bucuria de a face o faptă bună, despre puterea lui ”împreună”, despre generozitate și energie bună.

”Sunt Mirela Retegan și am ales să am grijă de mamele care au nevoie de ajutor! Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România!

Adoptă o mamă! Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.”

Așadar, am pregătit un pachet-cadou. Am pus în el lucruri care ar putea să facă o mamă să se simtă iubită și apreciată: un portofel cochet, o eșarfă colorată, câteva produse de beauty, o carte și un set de gânduri bune. A fost atât de simplu!

Pachetul trebuie să ajungă, până cel târziu 28 februarie 2019, la adresa S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, str. Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, București. Persoana de contact Andrea Bartha, telefon 0728143168.

La începutul lunii martie, Mirela va organiza o petrecere pentru aceste femei, a căror viață nu a fost deloc roz. Detalii pe www.mirelaretegan.ro

Haideți și voi în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România !

Adoptă o mamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *