iMaMA

Educație financiară pentru tătici și cei mici @ MDC ed.12

Seria evenimentelor dedicate exclusiv tăticilor și viitorilor tătici – Modern Dad’s Challenges – continuă și în 2019 cu teme interesante, numai bune de dezbătut și de pus la punct.  Mă alătur proiectului, și-n acest an, în calitate de partener media și am să vă țin la curent cu informațiile legate de toate întâlnirile din calendar, teme și speakeri. Nu de alta, dar să știți unde vă trimiteți partenerii de viață miercuri seara, lună de lună. 🙂

27 februarie | ora 18:30 | Hotel Internațional București

Miercuri, 27 februarie, la Hotel Internațional București, la cea de-a 12-a ediție Modern Dad’s Challenges, se va vorbi despre relația părinți, copii și bani.

Roxana Bucur, Expert financiar & Managerva explica în detaliu cum îl înveți pe copil valoarea banilor, ce-i spui despre bani în funcție de gradul lui de înțelegere, cum îl implici în activitățile familiei astfel încât să înțeleagă de mic modul în care banii se câștigă și se administrează, ce să faci și ce să nu faci în legătură cu banii pentru a favoriza o relație armonioasă a copilului cu banii, plus alte informații interesante despre cum să ne folosim de educația financiară, pentru a le dezvolta copiilor creativitatea, responsabilitatea, concentrarea, gândirea antreprenorială, răbdarea și generozitatea.

Adrian Asoltanie, Trainer Educație Financiară adulți și copii, va vorbi despre bugetul familiei și gestionarea eficientă a acestuia odată cu apariția copilului. Pentru că (nu-i așa?) după apariția copilului, nimic nu mai e ca înainte. Nici măcar bugetul. Iar primul atac de panică vine la pachet cu lista de cumpărături prezentată drept ”must-have” de către marile companii de „articole-bebe”.

Iar în ultima parte a întâlnirii, se va organiza un workshop cu exerciții financiare aplicate.

Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate și este necesară completarea formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *