iMaMA

Află cum putem avea grijă de sănătatea copilului (0 -5 ani) @ MDC, ed.7

Sanatatea copiilor este un aspect de care noi, parintii, suntem foarte preocupati. Inca de cand s-a nascut copilul, incercam sa il protejam si evitam pe cat posibilul aparitia problemelor de sanatate. Insa, atunci cand observam ca cel mic se simte rau, nu stam prea mult pe ganduri si actionam. Mergem la doctor, facem analize, urmam tratamente, monitorizam si ne asiguram ca cel mic se face bine. Abia atunci ne linistim si putem sa reluam cursul normal al lucrurilor.

In perioada copilariei, bebelusii si copiii se pot confrunta cu diverse afectiuni. De la afectiuni comune, cum sunt febra, raceala, gripa, bronsita, pneumonia, laringita, otita, rubeola, rujeola etc., la boli mai putin cunoscute, afectiuni ale pielii, afectiuni dentare si alte probleme de sanatate. Despre aceste afectiuni, dar si despre imunizarea copiilor, se va vorbi pe 3 mai, de la 18:30 la o noua editia Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges, editia 7, va avea loc la Hotel International Bucuresti. Pe 3 mai vor fi alaturi de Dr. Valeria Herdea, medic primar medicina de familie-profil pediatrie, Bogdan Ivanescu, Autor si prezentator al platformei medicale TV – Doctor MIT, Dr. Ana-Maria Cernica, Medic Specialist Pedodontie Crystal Dental Clinic si Caludia Adriana Nicolae, medic primar alergologie si imunologie clinica.

Invitatii vor povesti despre:

  •  Despre bolile copilariei si imunizarea celor mici
  • Mituri & Adevaruri despre ingrijirea sanatatii copilului
  • Ingrijirea dintilor la copii. Efecte pe termen lung.
  • Alergii si afectiuni ale pielii copilului

Toti tatii interesati de cum pot avea grija de sanatatea copilului, sunt asteptati pe 3 mai, de la 18:30, la Hotel International Bucuresti, la editia a 7-a a Modern Dad’s Challenges, singurul eveniment de parenting din Romania dedicat exclusiv lor. Participarea este GRATUITĂ, iar inscrierea se face completand formaularul de inregistrare de AICI.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *