Agenda celor mai cool evenimente dedicate Zilei Copilului @ București
iMaMA

Agenda celor mai cool evenimente dedicate Zilei Copilului @ București

Se apropie 1 Iunie și nu oricum, ci cu o explozie de evenimente, care mai de care mai interesante. Aproape că ai vrea să ajungi la toate, știu. Asta simt și eu, uneori.

Dar… Ziua Copilului e despre timp petrecut în familie și experiențe frumoase trăite pe în-de-le-te, ceea ce nu e totuna cu alergătura dintr-un colț în altul al orașului sau dintr-un spațiu de activități în altul. Deci, s-o luăm mai încet și doar cu activități care știm că se potrivesc întregii familii.

M-am uitat pe propunerile de evenimente organizate în Bucureşti de 1 iunie 2018 și las mai jos ce mi-a atras atenţia:

Portret de copil @ Parc Herăstrău

Un eveniment atât de drag mie, încât nu-mi permit să-l ratez. Este vorba despre o şedinţă  foto realizată de Cristian Șuțu și un cadou pe care Foto Union îl face pentru a celebra bucuria de a fi. Portret de copil 2018 are loc în Parcul Herăstrău – Grădina Japoneză, între orele 10.00 și 14.00. Nu este nevoie de programare, nu costă nimic. Detalii AICI.

Orașul cu Chef de Joacă @ Berăria H

Cei care ajung la Portret de Copil, ar putea vizita și ”Orașul cu Chef de Joacă!”, organizat de Berăria H. Vă așteaptă aici 3 ore de spectacole, concursuri și activități interactive care se vor desfășura în 3 zone diferite ale locației. Preț intrare: 15 lei. Detalii AICI.

Ziua Copilului 2018

Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională @ Parc IOR

Deja ne-am obișnuit! De 1 Iunie Itsy Bitsy transformă Parcul Alexandru Ioan Cuza într-un festival-maraton, cu activități pentru toată familia, jocuri și concursuri, distracție și surprize! Practic, e vorba de cel mai mare eveniment de joacă părinți-copii din București! E de venit de dimineață și de stat până seara. Intrare liberăăă, bineînțeles. Detalii aici: AICI.

Ziua Copilului 2018

Spectacole și activități @ Opera Comică Pentru Copii

Festivalul Opera Copiilor, ediția a IV-a, sărbătorește ziua tuturor copiilor propunând activități și surprize la sediul din Calea Giulești nr. 16 și, inclusiv, în curțile exterioare și pe stadionul Rapid! În programul de 1 iunie se joacă: Cu Nino în Europa (orele 10:00 și 12:00); Eliza, micuța florăreasă (orele 11:00 și 13:00); Sunetul Muzicii (orele 11:00 și 17:00) și Gala Școlilor de Balet (ora 20.30).

Există și activități pentru familie, cu INTRAREA LIBERĂ:  workshop-uri și ateliere creative, tobogan gonflabil, piscină cu bile, balon cu aer cald, spectacole în aer liber, Aventura Park – cu o tiroliană de 50 de metri!, grădina cu fluturi vii de pe acoperișul clădirii, observator de stele, campionate de Public Speaking, Șah, Kendama, Quoridor, King Domino etc. Detalii AICI.

 Ateliere și lansări de cărți @ BookFest, Romexpo

Săptămâna aceasta se desfășoară și cea de-a XIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, iar de 1 Iunie, editurile îi așteaptă pe pitici cu tot felul de ateliere de lectură, jocuri și povești. Dar… eu, de fapt, vroiam să vă informez că la standul Editurii NICULESCU va avea loc lansarea seriei „Întrebări MARI şi mici”. Ora 18:00. Și că am emoții foarte mari. Și că voi fi acolo în calitate de invitat, alături de Anca Grigoraş, psiholog. Hiu, v-am zis-o!  Intrarea este liberă. Detalii AICI.

Agenda celor mai cool evenimente dedicate Zilei Copilului

E clar! Noi vom fi dimineață la Portret de Copil și seara la BookFest. Și ca să doarmă bebe bine la prânz, iar eu să-mi coafez emoțiile, mă gândesc să-l trimit pe tati cu flăcăul cel mare în IOR. E cumva peste drum și… ar fi păcat să nu savureze atmosfera de acolo.

Indiferent unde alegi să petreci ziua de 1 iunie, nu uitați că acest liber e pentru joacă, iubire și timp de calitate în familie. N-o irosiți! Ziua Copilului este o sărbătoare și trebuie tratată ca atare!

Un 1 iunie pe gustul celor mici și celor mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *