Tiribam, Tiribum! Dacă vrei în ZURLANDIA, participă la concurs acum!
iMaMA

Tiribam, Tiribum! Dacă vrei în ZURLANDIA, participă la concurs acum!

E imposibil să nu fi aflat deja că pe 16 și 17 iunie @ Domeniul Știrbey are loc cel mai mare festival al familiei – ZURLANDIA. Un eveniment cu 80 de mii de metri pătraţi de fericire. Opt zeci de mii. Ba chiar mai mult, un eveniment cu un plus infint de iubire și idei de joacă, cum numai Mirela Retegan și a sa Gașca Zurli sunt în stare să ofere.

Va fi maaagic. Știu asta.

Am fost vinerea aceasta în Zurlandia, la primul picnic din 2018. A fost un fel de ”preview” a ceea ce urmează să se întâmple pe 16 și 17 iunie pe Domeniul Știrbey. Un soi de conferință de presă cum nu s-a mai pomenit în lumea asta mare.

Am regăsit acolo bucuria lui ”împreună”, cheful de joacă și… libertatea. Da, libertatea! Vă spun cu mâna pe inimă, de cum am pus piciorul pe tărâmul magic din Zurlandia, mi s-a reglat instantaneu tensiunea, mi-a trecut amețeala, mi-a crescut nivelul de energie din rezervor și am uitat de toate grijile cumplite ce mă frământă. De toate!

În București ploua. Aproape tot drumul până în Zurlandia (ne-) a plouat. În schimb, pe pajiștea din Zurlandia am găsit soare, și bine, și pături colorate, și baloţi de paie, și copilărie, și verde, și aer curat.  Am intrat direct în horă, pe ritmuri de ”Am o căsuță mică” și ”A ram sam sam”. Apoi s-a gândit un nor de ploaie să ne sperie. Dar cine se sperie când o are aproape pe Mirela Retegan? Cine?!

Chiar cred că în ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copiilor. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire! Zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activităti pentru copii și părinti, concerte extraordinare! Doamne, probabil așa arată cea mai frumoasă experiență din vara aceasta!! Detalii despre program și bilete găsiți în articolul de AICI sau direct pe ZURLANDIA.ro.

După cum vedeți în poză, m-am întâlnit cu Zâna Bună. Și… sub bagheta ei magică mi-am pus o dorință: să intrăm împreună în Cartea Recordurilor cu cel mai mare număr de copii și părinți care cântă și dansează în același timp pe un cântec (Rem pom pi). Ce nebunie! Hai că putem! 

În calitate de ”Prieten al ţinutului magic Zurlandia” vă provoc la CONCURS. Am o invitație de 4 persoane la festival, valabilă pentru ambele zile de Zurlandia. Două zile pline ochi de joacă și simțit bine! Scrieți în secțiunea de comentarii care este cuvântul care vă duce cu gândul la copilărie. Joi dimineața promit să anunț câștigătorul. Îl voi alege prin tragere la sorți, altfel mi-ar fi imposibil. Succes!

Strângeți pumnii, închideți ochii și spuneți tare, tare: “Tiribam, Tiribum! Intrăm în ZURLANDIA, acum!“

25 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *