dino parc
iMaMA Lifestyle

Amintiri de pus în ramă @ Dino Parc Râșnov

Am făcut bagajele în 5 minute și am ajuns la munte în 6 ore. Aici, aproape, pe Valea Prahovei. :))

Săptămâna trecută, că tot am avut weekend prelungit de 1 Decembrie, ne-am luat inima în dinți și am plecat cu copiii (și cu toți bucureștenii, se pare) într-o scurtă călătorie pe Valea Prahovei. Ne-am oprit la Castelul Peleș, am urcat la Cascada Urlătoare, am admirat Castelul Bran și, evident, am explorat parcul de dinozauri din Râșnov. Nu e prima dată când ajungem prin aceste locuri, dar de fiecare dată ni se umplu ochii de uimire și inima de bucurie, atât de frumoase sunt!

Dino Parc nu e (doar) de vizitat, e de explorat!

A patra vizită la Dino Parc, prima – în formulă completă (acum, și cu Robert în ecuație). Ne-am îmbrăcat bine și eram pregătiți să petrecem muuuulte ore în șir printre dinozauri și alte creaturi fioroase. Am avut parte de vreme bună, rece dar blândă. Am descoperit exponate noi și am umplut telefonul cu poze trăsnite.

M-am simțit în siguranță la Dino Parc. Era lume multă, însă deloc îmbulzeală. Parcul are o suprafață totală de 3 hectare, o bucurie să ne pierdem printre exponate. M-a cucerit peisajul de toamnă târzie – început de iarnă. Copaci drepți, goi și frumos aliniați pe un covor bogat de frunze ruginii.

Vizita la Dino Parc este interactivă. Pe traseu se găsesc informații interesante despre dinozauri și nu numai, notate în stil jucăuș. Dinozaurii cu senzori fac senzație, iar vulcanul care erupe este de-a dreptul impresionant. Și, atenție!, adulții pot fi mai entuziasmați decât copiii! : ))

Băieții mei s-au jucat, au alergat, s-au murdărit. Am stat patru ore și am mai fi stat, dar ne-am retras să luăm prânzul, cu promisiunea că mai venit aici, evident!

Curiozități despre Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Traseul deține 100 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific. Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime.

Dino Parc Râșnov este situat pe strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Ajungeți foarte ușor și plăcut pe propriile picioare, chiar dacă sunteți invitați să urcați în tractoare. Pe cuvânt! Biletele pot fi achiziționate și online. Mai multe informații găsiți pe www.dinoparc.ro.

MUST GO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *