iMaMA

„Annie JR.” de la Opera Comică și emoția unui spectacol desăvârșit

„Annie JR.” este o adaptare extraordinară a clasicului muzical „Annie”, în care micii artiști pur și simplu au strălucit pe scenă, distribuția spectacolului fiind formată exclusiv din copii și adolescenți cu vârste între 10-17 ani. S-a jucat, cântat, dansat într-un fel care a lăsat publicul fără cuvinte, doar cu APLAUZE. Multe, intense, sincere!

Am călătorit în timp și spațiu cu acest musical, juniorul meu șoptindu-mi la final că are impresia că s-a uitat la un film. Atât de dinamic și fascinant au fost create secvențele din poveste, decorul, jocul de lumini! O poveste dură, într-adevăr, însă presărată cu note de umor și, ați ghicit, FINAL FERICIT. Cu îndrăzneală și energie pozitivă, micuța orfană Annie încântă cu farmecul ei pe toată lumea, în ciuda situației sale materiale nefericite. Ea se încăpățânează să-și găsească părinții, care au abandonat-o cu ani în urmă la orfelinatul condus de o femeie rea, Domnișoara Hannigan. Annie reușește în final să strice planurile Domnișoarei Hannigan și-și găsește o nouă familie alături de miliardarul Oliver Warbucks, asistenta lui personală, Grace Farrell și simpaticul câine Sandy. Interpretarea lui Annie de către Iarina Maria Popescu a fost de nota ZECE la cei 10 ani ai ei. Absolut fabulos!

Annie JR este o poveste despre căutarea familiei și a locului de care aparții. Annie, o fetiță orfană, își dorește să-și găsească părinții și jumătatea pierdută a medalionului care îi amintește de ei. Pe parcursul aventurii sale, fetița descoperă că familia nu înseamnă doar legături de sânge, ci și legături create prin dragoste și susținere. De asemenea, spectacolul subliniază generozitatea și bunătatea oamenilor, precum și faptul că adevărul și corectitudinea în cele din urmă înving în fața înșelăciunilor și a răutății. Ce mesaj poate fi mai frumos? Mai ales când, la Opera Comică pentru Copii, acest musical celebru este prezentat cu o distribuție formată exclusiv din artiști copii – absolvenții primei serii din programul „School of Musical”!”, spune Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

„Annie JR.” nu este doar o poveste cu cântece și dansuri minunate, ci și o lecție de viață despre speranță, curaj și căutarea familiei. Publicul a fost profund mișcat de povestea lui Annie, care a învățat că nu contează de unde vii, contează doar cine ești cu adevărat. Spectacolul a subliniat importanța compasiunii și a sprijinului în viața fiecărei persoane.

Echipa care a coordonat spectacolul: Antoaneta Cojocaru (regie), Teodora Jaworski (canto), Cezara Blioju (coregrafie).

Vă invit să urmăriți programul Operei Comice pentru Copiii și să vă bucurați din plin de muzică, spectacol, artă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *