Lifestyle

Ca la 37 de ani…

Mi-e plină casa de flori. Roșii, galbene, albe, mov și roz. Mult roz. În vază, pahar, ghiveci și burete. Semn că a fost sărbătoare, dar nu și-n sufletul meu. Aproape de fiecare dată, ziua mea vine cu sentimente contradictorii, cu o încordare care nu mă lasă să mă bucur liniștit de ceea ce primesc de la oameni. Ba mi se pare prea mult, ba mi se pare prea puțin.

37 de ani. O fi mult, o fi puțin, nu știu. Dar cert e că mi-e străină cifra aceasta. Ba chiar – întrebată ce vârstă fac – a trebuit să mi-o calculez pe calculatorul din telefon. M-aș fi așteptat să am revelațiile acelea pe care le tot citesc la oamenii de pe Facebook, cu lecții învățate și (re)descoperirea unei fericiri fără precedent. Dar NU! M-am trezit la 37 de ani cu fire albe în păr și în sprâncene, cu două-trei-cinci kilograme în plus, cu cearcăne și riduri cât casa, cu insomnii și responsabilități pe care uneori pare că nu le pot duce.

Și mai cred că tot copil am rămas. Unul mai măricel, cei drept. Cu fire albe, riduri, celulită și câteva responsabilități în plus, așa cum povesteam mai sus. Dap, se pare că și la 37 de ani „copiii” fac trantrumuri, caută atenție și iubire, mănâncă ciocolată pe ascuns, nu știu ce vor, se răzvrătesc, greșesc, plâng, învață, se joacă, ba chiar se poate întâmplă să-și ia jucăriile și să plece (dintr-un grup de pe Facebook, de la job, dintr-o relație). Olé, VIAȚA e o continuă COPILĂRIE, asta e concluzia mea!

Câteva mesaje primite de ziua mea – #22Martie – și pe care vreau să nu le uit:

La Mulți Ani binecuvântați, Tina! Îmi ești tare dragă și mă bucur mult că lucrăm împreună! 🤗❤️🙏”

Te îmbrățișez, frumusețe! LA MULȚI ANI!

Și dacă ar fi să vorbim mai serios cred eu că… Într-o zi, la fel cu soare, s-a născut o Zână mare, Sora te-a adus pe lume și ți-a dat și-un frumos nume! Astăzi te văd cu copii și aș vrea așa s-o ții, la mulți ani cu sănătate și să-ți dea domnul de toate!!! Sărbătoare frumoasă!

Frumusețe de femeie și mamă, veselo și plino de viată cum pari, să-ți dea barbosul  zile care să te încarce și clipe care să te urce, să ai parte de o viață cu multă iubire și înțelegere și, mai presus de orice, sa iubești multul si oamenii. Mă bucur mult să te știu, de atâta vreme. Între timp ai devenit femeia echilibrată, educată și jucăușă, așa cum îmi place să te observ. La mulți ani, Tina!

La muuuulți ani! Să fie anul ăsta la fel de însorit cum se anunță ziua asta! Să mergi elegant pe sârmă și să ai curaj!🤗”

MULȚUMESC și iertați-mă pentru copilul mofturos care sunt (cele mai) multe ori!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *