Beauty

Când tenul îți cere răsfăț, oferă-i răsfăț!

Indiferent de sezon, se poartă tenul răsfățat și bine îngrijit. Și, desigur, nu e musai să fii specialist în beauty ca să-ți dai seama de acest lucru. Când pielea e fericită, nu doar că se simte, dar se și vede! Iar eu cred că oricât de documentată și conștiincioasă ai fi în rutina zilnică de skincare, nimic nu se compară cu o ieșire la salon.

M-am întors la Skin MedSpa din Drumul Taberelor pentru acel tratament facial inedit care se realizează cu ajutorul unui dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial. Este vorba despre  JetPeel Pro. Acesta face minuni  utilizând un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină. Nu, nu doare și nu este invaziv. Cum arată și cum acționează exact Jet Peel, puteți vedea „pe pielea mea” în filmulețul de AICI.

Ce pot să spun e că după o singură ședință de tratament JetPeel Pro am obținut un look proaspăt, luminos și tonic. Efectul a fost observat de întreaga familie. Pentru mine acesta este cel mai confortabil și plăcut „machiaj” de purtat. Mi-a dat o stare bună, în general, pentru care sunt recunoscătoare.

NotaBene! Tratamentul JetPeel Pro este recomandat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire, cu piele uscată, lipsită de tonus, ternă, cu pori dilatați, cu ten sensibil, celor care suferă de acnee, de rozacee sau cuperoză deoarece nu folosește abur cald, dar și datorită faptului că, pentru curățarea tenului, a punctelor negre, nu se folosește decât presiunea puternică (720km/h) a amestecului aer și apă sterilizată / alte soluții de infuzare pentru extracție, cu ajutorul unei tehnici speciale. Mai multe detalii aflați despre acest tratament sau alte servicii de înfrumusețare aflați direct de pe site-ul www.skinmedspa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *