Lifestyle

Carla’s Dreams @ Webstock 2021 și răspunsul care-l descrie cel mai bine pe omul din spatele personajului

Am ajuns și în acest an la Webstock – un eveniment cu tradiție despre social media din România. Pentru mine, partea de interviuri one-to-one cu Cristina Bazavan rămâne cea mai dragă, iar invitatul special al acestei ediții, care m-a făcut să trec din rândul din spate pe singurul scaun rămas liber în rândul din față, este nimeni altul decât, hai să-i spunem așa, Sergiu de la CARLA’S DREAMS.

Îmi place Carla’s Dreams. Muzica, proiectul, personajul. A fost o bucurie să-l văd în carne și oase. Mi-ar fi plăcut și-o poză, dar n-am îndrăznit. 🙂 Eh, bine, las mai jos răspunsul omului din spatele fenomenului Carla’s Dreams la o întrebare la care a răspuns atât de autentic și diferit față de toți ceilalți intervievați. Pentru ce îți ești tu ție recunoscător în acest moment al vieții tale?

Mă bucur că a muncit și nu a lenevit, dar pe de altă parte, i-aș da o palmă pentru că s-a apucat de fumat.

Mă bucur că n-a mers prin cluburi și la jocuri de noroc, dar pe de altă parte, i-aș da o palmă pentru că nu s-a bucurat de viață.

Mă bucur că a fost ascet, dar pe de altă parte, i-aș da o palmă pentru că și-a distrus sănătatea prin 18 ore de muncă pe zi ani la rând.

Mă bucur că m-a lăsat cu ceva, dar pe de altă parte, lăsându-mă cu ceva, mi-a și luat multe. / Eu cred că aș fi fost mai liniștit, poate, într-un sens mai fericit, dacă nu exista proiectul ăsta. Pe de altă parte, am și multe plusuri. Am făcut niște bani, niște relații, m-am realizat, cumva./

Slavă Domnului, și-a găsit timp să mai și iubească din când în când, sincer, să nu-și piardă prietenii. Măcar atât.

Mulțumirile mele ar fi mai mult despre ce cred că putea să facă și NU a făcut din prostie, decât din lucruri mărețe.

Cam așa vorbește tipul de Carla’s Dreams despre el, la persoana a III-a. 🙂 Dialogul complet dintre Carla’s Dreams și Cristina Bazavan poate fi urmărit pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *