Atelier HEIDI x Mihai Albu Lansare www.neplictisitor
Beauty Lifestyle

Ce se întâmplă când ciocolata întâlnește designul?

Vă spun eu, doar am participat la atelierul de ciocolată #neplictisitor, organizat de HEIDI. 🙂 Un dezmăț de creativitate și bun-gust! O bucurie de care nu te mai saturi!

În premieră absolută, am creat un pantof elegant cu detalii electrizante de merișoare și o notă crocantă de caramel. A fost primul pantof cu toc de care s-au bucurat cu poftă băieții mei de acasă. Ce să zic? Acum îmi pare rău că n-am avut tupeu pentru o abordare mai pompoasă și mai extravagantă. N-ar fi fost cu risc de bun gust, ba chiar ieșeam cu puncte câștigate.

În fine, creația mea fuse și se duse! În schimb colecția de pantofi neplictisitori, inspirată de ciocolata HEIDI, face ravagii!!!

Pantofi neplictisitori by Mihai Albu & Heidi

Pornind de la pasiunea comună pentru ciocolată, artizanat și creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei. Colecția include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat.

Mihai Albu (2)

Sursele de inspirație ale designerului sunt gamele HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, care aduc laolaltă peste 20 de compoziții de ciocolată. Gama HEIDI Dark este creată cu o varietate de ingrediente, pentru toate preferințele – de la portocale sau zmeură pentru gusturile clasice, până la sarea de Himalaya, ghimbir sau chili pentru cele mai îndrăznețe. Gama HEIDI Grand’Or exprimă pasiunea ciocolatierilor HEIDI pentru prelucrarea manuală a ingredientelor. Alunele caramelizate și stratul crocant de Florentine reprezintă texturi îndrăznețe, perfecte pentrua fi transpuse în design.

La HEIDI Chocolat credem că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare. Iar asta se aplică și în cazul pantofilor. Noua campanie este un prilej bun pentru a le oferi iubitoarelor de ciocolată posibilitatea de a gusta și purta lucruri ieșite din comun, care să se muleze pe spiritul lor pozitiv. Împreună cu Mihai Albu am reușit să transformăm pasiunea pentru ciocolată într-o provocare către o experiență nouă”, a declarat Daniela Dumitrașcu, Marketing DirectorHEIDI Chocolat.

Ți-e poftă de-o pereche de pantofi? Câștigă-i!

Cu puțin noroc, pasionații de ciocolată HEIDI Dark sau HEIDI Grand’Or din toată țara pot intra în posesia unei perechi de pantofi neplictisitori creați de Mihai Albu. Înscrierea în concurs se face prin trimiterea codului unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, prin tragere la sorți, se poate câștiga o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.

Colecția specială de pantofi este asortată cu cele mai delicioase ingrediente din ciocolata HEIDI. Cu ajutorul patchwork-ului ce îmbină culori inspirate din HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, am propus un aer fresh, young și modern celor 5 piese de încălțăminte. Glitter-ul este un material în trend sezonul acesta, dar și laitmotivul colecției, fiind foarte permisiv pentru a simula ingredientele atât de gustoase din ciocolata HEIDI, alunele caramelizate, espresso, chili, şi, bineînţeles, stratul de florentiner. Am fost onorat de propunerea HEIDI și bucuros să colaborez cu un brand românesc care pune preț pe calitate și creativitate, deopotrivă”, a declarat designerul Mihai Albu.

Pentru fanele paginii de Facebook, HEIDI a pregătit și alte surprize împreună cu Mihai Albu. Campania „Pantofi Neplictisitori” se desfășoară în perioada 2.10 – 30.12.2017 și se adresează femeilor creative, care savurează fiecare pătrățică de ciocolată neplictisitoare, dar şi bărbaţilor care doresc să ofere un cadou surprinzător unei persoane dragi.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *