Webstock e o energie. Maaare. Iar eu tare mă bucur că am reușit să mă încarc cu ea, pentru prima dată, anul acesta, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului (cam târziu, da, știu!). Și această mare bucurie vine din confirmarea că în online trăiesc oameni plini de viață în offline, pe bune!
Lifestyle

Momentele mele de TOP de la WEBSTOCK, ediția 2017

Webstock e o energie. Maaare. Iar eu tare mă bucur că am reușit să mă încarc cu ea, pentru prima dată, anul acesta, la cea de-a X-a ediție a evenimentului (cam târziu, da, știu!). Și această mare bucurie vine din confirmarea că în online trăiesc oameni plini de viață în offline, pe bune!

De cum am aflat de eveniment, m-am înscris fără să stau prea mult pe gânduri. Chiar nu conta că eram în plină lună august, iar conferința era programată la sfârșit de septembrie și eu habar n-aveam în grija cui o să-mi las copiii.  Aliniam eu cumva planetele astfel încât să ajung la cel mai mare eveniment de social media din România, vineri, 29 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. A urmat accept-ul din partea organizatorilor și… bine am nimerit venit în comunitatea #webstockro!

Întâlniri de TOP la WEBSTOCK

Singură-singurică și în zorii zilei, (curaj!) să-nceapă aventura! Recunosc, eram ușor stingherită, dar.. de cum am ajuns la destinație, m-am conectat automat la energie, entuziasm și oameni prietenoși. Exact ca pe Facebook. Văzut, plăcut, trimis/acceptat cerere de prietenie, like, comment, messages. 🙂

Mai întâi am cunoscut o tipă mișto și uite așa am ajuns în grupul Bloggerite. Am stat cu ea la coadă să-mi iau badge-ul, am băut o limonadă și mi-am ocupat un loc în sală. M-am întors în mulțime. L-am văzut pe Cristian Șuțu (Foto Union) cu aparatul în mână și am știut sigur (iuhuuu!) că voi avea un portret bun cu amintiri colorate (via HP, #reinventeazaamintirile). Apoi am nimerit într-un grup vesel de bloggeri moldoveni (Svetlana Matvievici aka orheianca, Vadim Cușnir – Social Media în CuliseMircea Mitrofan – vacanteleluimrcea). Ne-am bucurat, ne-am ”acceptat”, am socializat și… hai repede la un nou portret memorabil by același Șuțu.

Invitați de TOP la WEBSTOCK

S-a ”sunat” din clopoțel și am fugit la locurile noastre. Evenimentul a început cu un Social Media Talk moderat de Cristina Bazavan. Rând pe rând, pe scenă au urcat Alex Galmeanu (fotograf), Lucian Mîndruță (jurnalist), Matei Dima (Bromania), Marius Manole (actor). Fiecare cu povestea lui, fiecare cu emoția lui. De unii știam, de alții nu. Dar mi-a plăcut să-i ascult, pe fiecare în parte și, în mod special, pe Lucian Mîndruță – de-o sinceritate greu de moderat, imprevizibil în răspunsuri, dur și amuzant.

Autenticitatea este forță, spune Alex Gâlmeanu; testezi publicul, dar nu devii sclavul lui, atenționează Lucian Mîndruță; rămâi în joc dacă îmbunătățești constant tot ce faci, crede Matei Dima și… avem o bucățică de viață, trebuie să le încercăm pe toate, este îndemnul lui Marius Manole.

În program au mai fost și alte prezentări inspiraționale, plus un maraton de noutăți și de inovație în online, plus gala de premiere a celor mai originale proiecte din mediul digital. Ce s-a întâmplat acolo, poate fi văzut direct de pe site, click AICI.

Eu nu am stat până la sfârșitul evenimentului, ba chiar am plecat destul de devreme. Un omuleț drag din Moldova a venit să-și serbeze cei 7 ani în București și am considerat că trebuie să-i fiu aproape. Deci, scuza se acceptă! : ) Important e că am plecat de acolo zburând…

Moment de TOP de la WEBSTOCK

Da, am prins aripi… de emoție, și bucurie, și uimire, și de toate la un loc! Ăsta a fost momentul meu de top de la Webstock! S-a întâmplat ca Lucian Mîndruță, (OMG!) chiar el, să se apropie de mine și să mă salute. Credea că mă cunoaște (aș fi vrut eu!) și nu-și mai aducea aminte de unde. […] Probabil pentru că semeni cu Inna, s-a scuzat el ulterior. : )) OK, mai are rost să spun că mi-am pierdut graiul și, în același timp, am vorbit continuu? Daaa, am stat ceva la povești, despre mine, despre el, despre Moldova, despre multe. Bine că am poza asta, că altfel nu m-aș fi crezut nici eu.

lucian mindruta

 N.B. Îmi este tare drag Lucian Mîndruță. L-am urmărit la TV și acum pe Facebook. Mi se pare extraordinar! Chiar este extraordinar!!! Iar eu, cu toată încrederea, îl las să-mi formeze opinii, acolo unde simt că mi-e cu neputință s-o fac singură (de exemplu, în politică). Da! Lucian Mîndruță și Moise Guran, ce gândesc ei este (în mare parte) lege pentru mine.  ❤️

 

Aaa, stați așa, vorbeam despre Webstock 2017, nu?!

Ok, Ok! Reluăm discuția la anu’. Promit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *