cuperoza
Beauty

Cuperoza, afecțiunea pielii care poate fi tratată ușor!

De cele mai multe ori cuperoza este insotita de o bacterie de care nu se poate scapa decat cu un tratament adecvat. Produsele pentru curatare alese la intamplare pot duce la iritarea si inflamarea serioasa a tenului. De aceea ingredientele care stau la baza acestor produse sunt reprezentate de plante, uleiuri, extracte din fructe, ape florale etc.

Hidratarea este si ea o parte foarte importanta de care fiecare persoana trebuie sa tina seama in cazul acestei afectiuni stresante din punct de vedere estetic. Si machiajul trebuie realizat cu multa grija si insotit de produse care nu contin nici un fel de parabeni.

Care sunt acele elemente care duc la agravarea cuperozei?

Cuperoza inseamna inrosirea tranzitorie a nasului, obrajilor, fruntii si barbiei. Aceasta se observa mai usor la persoanele cu tenul deschis la culoare, desi cuperoza afecteaza orice tip si culoare de ten. Cuperoza inseamna dilatari permenente ale capilarelor sangvine superficiale. In aceasta situatie circulatia sangelui nu este bine echilibrata. Cuperoza se caracterizeaza printr-o inrosire intermitenta a pielii, datorata unor pusee congestive, care duc la aparitia unor pete rosii pe fata, dure sau granuloase si la vinisoare vizibile.

Roseata cuperotica poate fi agravata de spalatul fetei cu apa dura, prea calda sau prea fierbinte. Fenomenul se manifesta in special la femeile trecute de 30 de ani si se pare ca dispare de la sine dupa 50 de ani. Insa, roseata provocata de cuperoza poate fi ameliorata cu ajutorul unor creme si tratamente naturiste.

Cuperoza nu este legata direct de consumul de alcool, dar alcoolul, tutunul, poluarea, alimentele picante sau foarte fierbinti, stresul emotional, caldura excesiva (expunerea prelungita la soare), dar si gerul din iarna sunt factori declansatori ai cuperozei. De asemenea, sunt anumite afectiuni si stari care pot „incuraja” cuperoza sa apara: menopauza, tulburarile endocrine, diferite afectiuni gastrointestinale, unle infectii, dar si viata sedentara, tenul obosit si neingrijit.

Laserul Sciton te ajuta sa scapi de cuperoza

Niciun alt produs de ingrijire, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot imbunatati aspectul de ten cuperozic asa cum o face BBL Forever Young. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton si foloseste acest tip special de lumina, BBL, care se obtine prin tehnologia unor lampi gemene. Sciton permite reglarea parametrilor, astfel incat se poate controla exact cate grade exista la contactul cu epiderma in timpul interventiei si se poate seta temperatura, dupa plac si confort.

Tratamentul nu doare, nu ustura si nu presupune niciun disconfort. In functie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si spate. Forever Young este singura procedura antiaging ce tratateaza si previne in acelasi timp pete de batranete (keratoza senila), pete de soare (keratoza solara), pistrui (efelide), precum si rozacee, venectazii sau hemangioame, care dispar dupa una, doua sedinte.

In acest moment, BBL (Broad Band Light)  este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru a incetini imbatranirea si a intoarce in timp pielea lezata de soare. Cum reduce si incetineste semnele de batranete? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine”, explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical Fazzada, singura clinica laser de reintinerire din tara.

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Pentru mai multe informatii accesati http://fazzada.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *