Tratament facial marca Dr. Kleanthous și o bucurie de ani pe chipul meu
Beauty

Tratament facial marca Dr. Kleanthous și o bucurie de ani pe chipul meu

Deși au ani de istorie în spate, produsele de cosmetică medicală Dr. Kleanthous au fost de curând lansate oficial și în România, acestea nefiind neapărat o noutate pentru multe femei pasionate de beauty de la noi. Am avut norocul și bucuria de a participa la evenimentul organizat la Hotel Intercontinental București, alături de Elke Henz, CEO al companiei Dr. Kleanthous, în calitate de invitat special,  și  Dana Săvuică – gazda serii.

Dr. Kleanthous

Dr. Kleanthous

Am plecat acasă cu multe informații interesante și o vădită stare de euforie (datorată, immm!, notelor sublime izvorâte din prăjiturile cu fructe și clapele de pian), pluuuus (surpriză!) – două vouchere cadou care mi-au îndrumat pașii spre un loc rupt de realitatea agitată a Bucureștiului THAIco SPA, intrarea Sevastopol 1. Wow! Încă mai sunt cu gura căscată, pe bune!

Un masaj asiatic demențial, în care timp de o oră m-am rugat să se oprească timpul în loc. O maseuză cu ochi mici și lunguieți a făcut relax din mine! Și a început așa: spălat picioare într-o apă cu petale de trandafir. Apoi nu știu cu ce-oi fi supărat-o de s-a urcat pe spatele meu întins pe masa de masaj și nu s-a lăsat până nu mi-a scos și ultima bulă de aer din plămâni. A meritat să-ndur schema asta, pentru că a urmat alta – absolut miraculoasă, divină, relaxantă. Și nu, n-am fost lăsată să visez continuu. Când îmi era lumea mai dragă, fix atunci venea și răzbunarea – cu palme grele de-mi sărea și celulita în aer. O, Doamne! Ce-aș mai repeta chinul ăsta! : ))

Ce-a de-a doua experiență la THAIco SPA constă într-un tratament facial personalizat marca Dr. Kleanthous. Cu toată încrederea posibilă, mi-am lăsat tenul pe mâinele fermecate ale Evei Covacs – estetician și promotor al produselor Dr. Kleanthous în România, pe care am descoperit-o fascinată de domeniul său de activitate și cu o energie ce ajută la întinerirea zâmbetului de pe chipul clientei.

Așadar, Eva mi-a analizat fața și mi-a propus un tratament combinat: curățare în zonele invadate de coșuri; hidratare și regenerare în zonele invadate de riduri. Eva mi-a prezentat, pas cu pas și pe înțelesul meu, întreg ritualul de tratament. S-a jucat cu diverse serumuri non-invazive, fără miros și plăcute la aplicare. Pentru un efect cu ecou a folosit  SONOSTAR MATRIX, primul aparat cosmetic care îmbină tehnologia ultrasunetului cu lumină spectrală, ajutând astfel moleculele de suport celular din consistența produselor Dr. Kleanthous să pătrundă adânc în țesut. La final, mi-a aplicat și o mască sub formă de cremă, însoțită de un masaj facial hip-no-ti-zant. 

Tratament facial marca Dr. Kleanthous și o bucurie de ani pe chipul meu

Nu știu cât de vizibil se manifestă rezultatul tratamentului pe chipul meu, dar eu chiar îmi simt tenul curaaat, proaspăt, luminos. Îmi place să mă uit în oglindă și-mi pare că strălucesc. Iată și poza – #nofilter. Mi-aș dori să repet acest tip de tratament, măcar de ziua mea. Cred c-aș merita!

Apropo, mă gândesc că un voucher cadou la una dintre experiențele THAIco SPA poate fi un cadou prețios și de neuitat pentru cineva drag. Prețurile nu sunt mici (evident!), dar dacă te combini cu cineva la cadou, ieși bine și e genul acela de cadou care n-are cum să nu fie apreciat. Zău!

Mai multe despre Dr. Kleanthous și frumusețea ca știință

Dr. Kleanthous este un brand recunoscut pe plan internațional datorită inovației aduse în domeniul esteticii, prin cercetările de peste 20 de ani realizate de către Dr. Panaijotis Kleanthous. În urma acestora, moleculele de albumină denumite molecule de suport celular au fost introduse în premieră în cosmetică.

Până la 25 de ani, moleculele de suport se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre însă, treptat, numărul lor scade și la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Tratamentele Dr. Kleanthous se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu ajutorul acestor molecule de suport celular, iar efectele lor benefice au fost mai întâi confirmate în medicină și apoi în cosmetica regenerativă.

Tratamentele faciale create de către Dr. Klenthous au la bază principiul conform căruia indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar acnee și cuperoză, moleculele de suport celular ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung. Aceste molecule regenerează funcțiile tenului, asigurându-i acestuia un scut antiaging veritabil, prin  reprogramarea structurii intracelulare, prin îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular sau prin protecția față de radicalii liberi. Mai mult, moleculele de suport celular inițializează sinteza de colagen și sporesc capacitatea de menținere a nivelului de hidratare.

Tratamentele Dr. Kleanthous  sunt aplicate cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix – primul aparat cosmetic cu ultrasunete și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în funcție de tratamentele personalizate, fiind posibilă realizarea a peste 22 de programe.

În România, tratamentele Dr. Kleanthous sunt disponibile pe www.kleanthous.ro și în saloanele partenere: THAIco SPA, Hotel Intercontinental, Hotel Sheraton, Clinica Medispa, Nikstil, Riviera Spa, Salon Mirifique Concept, Armizette, Salon Creme, Lifting Beauty Cosmetics, Renata Cosmetica, Lady’s Club, Josephine Beauty Salon.

Să fim frumoase! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *