lifecare-super_energy-01 (1)
iSPORT

Semne bune anul are, cu un boost de energie și un cocktail de 7 sucuri bio

Perioada sărbătorile cu mese îmbelșugate și program agresiv de leneveală s-a cam încheiat. Ce bine! : ) Acum ne vrem energici și motivați să mutăm munții din loc. Let’s do it, cu un prim pas: detoxfierea organismului, astfel încât acesta să poată funcționa din nou la capacitate maximă, oferindu-i totodată și un boost de energie.

În acest început de an, am descoperit cu entuziasm gama Life Care® de produse special concepute pentru un proces de revitalizare a întregului organism. Conținând doar ingrediente BIO, suplimentele alimentare marca Life Care® poartă garanția unor produse 100% naturale.

Rețeta unică din fructe și plante revitalizante – Life Impulse® Super Energy, ajută organismul să scape de toxine, E-uri și grăsimi, oferindu-i în schimb nutrienți și multă energie. Ce veste minunată!

În continuare, câteva instrucțiuni pentru un început de an în forță:

  1. Energizarea cu fructe

Un prim mod de a recăpăta vitalitatea organismului o reprezintă consumul de fructe sub orice formă. Fructele, nu numai că oferă un plus de energie, ci și conțin mulți nutrienți benefici în această perioadă rece a anului. Life Care® propune o variantă mult mai practică și mai eficientă a consumului efectiv de fructe: un cocktail de 7 sucuri BIO, produs după o rețetă unică, ce are ca scop reglarea metabolismului prin conținutul ridicat de fibre și vitamine. Fiecare dintre cele 7 ingrediente uimitoare are o proprietate aparte, care, împreună cu celelalte, oferă un întreg izvor de sănătate organismului tău.

  • Fructele de goji sunt bogate în vitamina C și fibre și sunt sărace în calorii, ceea ce le face perfecte pentru curele de slăbire. În plus, fructele goji sunt o sursă bună de vitamina A și proteine.
  • Mangostanul este plin de antioxidanți, redus în calorii, dar bogat în vitamina C, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, este anti-inflamator și energizant.
  • Noni normalizează tensiunea arterială, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul colesterolului, are calități antibiotice și este de mare ajutor în anemie.

  • Fructul acai are o mare putere antioxidantă şi anume este de 35 de ori mai puternic decât portocalele şi de 10 ori mai puternic decât merele, murele, zmeură şi cireşele.
  • Fructele de Maqui împiedică oxidarea colesterolului în organism și astfel, pot preveni bolile cardiovasculare, ajutând la diminuarea procesului inflamator din organism.
  • Cactusul de Nopal este eficient în stabilizarea și reglarea nivelului de zahar din sânge, crește nivelul de energie și îmbunătățește starea de spirit.
  • Aloe Vera este bogată în substanţe puternice, cu efecte antioxidante, antisenescenta, anticancerigene, substanţe care intervin în menţinerea sănătăţii şi vivacităţii.

Life Impulse® Super Energy este ușor de administrat, doza recomandată fiind de 2 lingurițe pe zi dimineața pe stomacul gol. Produsul este vegan si nu este testat pe animale.

  1. Gustările cele de toate zilele

Micile gustări dulci și nu atât de sănătoase din ultima perioadă pot fi înlocuite cu o variantă mult mai sănătoasă și mai sățioasă, precum batoanele Eco de cereale. Acestea sunt disponibile în trei variante: ciocolată, curmale și sirop de arțar sau fructe. Sunt excelente pentru gustările la birou sau chiar dimineața când ești în întârziere. Varianta mea prefertă este cea cu fructe, neam-neam.

  1. Stop mâncărurilor grase!

După atâtea sarmale, fripturi și caltaboș, este timpul pentru o mică schimbare în meniu. Se recomandă evitarea prăjelilor, cărnii roșii și a junk-food-ului în favoarea peștelui, curcanului, legumelor și fructelor. Modalitatea de gătire optimă este fierberea alimentelor sau prepararea la cuptor. Pe lângă detoxifiere, această schimbare nutrițională garantează energie și o stare de spirit pe măsură.

+ hidratare optimă, scos nasul afară din casă indiferent de gradele din termometru, gânduri pașnice și constructive, oameni buni în jur și porții consistente de râs.

Un an cu energie să avem! Merităm!! 💪

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *