Mami în formă și pilates cu atitudine
iMaMA

Mamică în formă și pilates cu atitudine

O fi ”mămicia” asta un sport în sine, dar pentru un corp frumos, sănătos și în armonie cu mintea e nevoie și de altceva. Știu, știu, știu! Nu există timp pentru acest ”altceva”. Și într-adevăr – nu există. Dar ni-l facem!! Punct!

Să ne inspirăm de la copii: mișcare, țopăială, alergare, adică mult sport și voie bună. 🙂 Și nu neapărat pentru cele câteva kilograme în plus (cu care ne-am ales sau nu după naștere), cât pentru îmbunătățirea posturii corpului, tonifiere, energizare, putere fizică și (mai ales) psihică.

Dar hai mai bine să vă povestesc despre încă un motiv de fugit de-acasă: ATTITUDE PILATES STUDIO. E în București, e despre sport, e cu pasiune. O oază cu tavan primăvăratic și o bucurie de exerciții care te (re)echilibrează. Muzica e frumoasă rău acolo și niciodată prea tare sau prea încet. Se lucrează one-to-one și mereu conform nevoilor tale. Nu e întotdeauna ușor, dar e așa mișto să simți că ”se poate”. Exercițiile de stretching de la final sunt o binecuvântare, iar febra musculară – o victorie!

Attitude Pilates

Vorbesc din trăite, nu din auzite. Am fost acolo și într-un interval de 10 ședințe am experimentat o varietate de exerciții la aparate și la saltea, mi-am descoperit mușchi despre care nu știam că există, am învățat să inspir și să expir total, am reușit să mă concentrez pe fiecare mișcare și să am control asupra propriului meu corp.

attitude pilates sport

Pilates

Aaa, și încă ceva! Pilates-ul mi-a amintit de anatomie – fesieri, ombilic, omoplați, dar și de geometrie – cercuri și unghiuri de 45, 60 sau 90 de grade. Păcat că n-au apărut (încă) pătrățelele (la abdomenul meu, firește!), dar măcar am devenit mai atentă față de mine și mă simt cu mult mai mult chef de joacă.

Am lucrat, pe rând, cu Luminița, Andrei și Alina. Sunt minunați, și calzi, și au răbdare, și explică pe îndelete, și te fac să iubești pilates-ul inclusiv prin felul în care arată. Echipa Attitude Pilates e mult mai mare. Am citit despre fiecare pe site (click AICI) și am rămas impresionată de profilul lor profesional. Wow!

BINE DE ȘTIUT!!! Exercițiile de pilates sunt intense, dar prietenoase cu articulațiile și pot fi practicate de oricine, inclusiv de către femeile însărcinate și proaspetele mămici.

You will feel better in 10 sessions, look better in 20 sessions and have a completely new body in 30 sessions.”  spune însuși inventatorul pilates-ului, Joseph H. Pilates. Iar eu (deocamdată) sunt în măsură să-i dau dreptate pentru prima parte a afirmației.

Mulțumesc, Luminița, pentru șansa de a descoperi pilates-ul și oaza din studioul tău! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *