Targ de Craciun la Opera Comica pentru Copii.png
iMaMA

Decembrie de Crăciun la Opera Comică

Doamne, iar vorbim de luminițe, cadouri, final de an, Sărbători!!! Și parcă mai ieri începea 2019, cu iarnă, primăvară, toamnă și toate zilele prezente, acolo, în calendar, cu aceleași 24 de ore fiecare și, din câte știu, minutul tot 60 de secunde are. Dar – fie că ne vine sau nu să credem – It’s The Most Wonderful Time Of The Year, din nou! Și am simțit asta vineri, în curtea Operei Comice pentru Copii, unde s-au redeschis porțile târgului „Poveste de Crăciun”, pentru a patra ediție.

M-am simțit ca un copil și wow-wow-wow am exclamat de mai multe ori! M-am bucurat de colinde, decor, lumini, carusel, miros de vin fiert, sărmăluțe cu mămăligă și de o atmosferă caldă deși afară era destul de frig pentru gusturile mele. Am fost la deschiderea târgului ”Poveste de Crăciun” cu băiatul meu cel mare – micul jurnalist, să-i spunem așa. A fost formula perfectă pentru timp-împreună și intrat în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă.

targ de craciun

Târgul ”Poveste de Crăciun” de la OCC îi așteaptă pe copii cu activități și surprize de sezon: Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucării, Derdelușul OCC, Atelierele Spiridușilor, Salonul lui Moș Crăciun, Scena Colindătorilor, Magazinul lui Moș Crăciun, VR Zone sau Tărâmul Oamenilor de Zăpadă.

Veți găsi acolo și tot felul de ateliere de creație: de confecționat diorame, păpuși, globuri, coronițe de brad, decorațiuni de fetru, de pictat figurine și tricouri. I-am promis lui Nichita că ne întoarcem pentru atelierul de ciocolată, unde copiii au ocazia să-și decoreze ciocolata după bunul plac. Și, totuși, atelierul de desen în nisip (cu Mariana Pachis) cred că e de neratat.

desen in nisip

Târgul „Poveste de Crăciun” este deschis la fiecare sfârșit de săptămână până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17:00 – 21:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21:00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achiziționate de la punctele de informare. 

Ediția aceasta, târgul ,,Poveste de Crăciun” 2019 cuprinde șapte capitole magice. Fiecare weekend este individualizat la această ediție, astfel încât de la o săptămână la alta, târgul se reinventează ca prin magia sărbătorilor de iarnă: Tradiții Românești, Păpușile, Turtă Dulce, Podoabe de brad, Pregătirile de Anul Nou, Primul weekend din an, Ultimul weekend de vacanță.

Felicia Filip

„Decembrie înseamnă pentru toți copiii luna cadourilor, a surprizelor și a vacanței. Tocmai de aceea le-am pregătit un eveniment dedicat poveștilor de iarnă, cu activități care durează 7 weekenduri! Fie că vă atrage sala de spectacol sau patinoarul, la Târgul „Poveste de Crăciun” găsiți cu siguranță ceva de savurat – în aer liber sau în interior” – Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii.

Și… trebuie s-o spun cu voce tare, MULȚUMESC, Opera Comică, pentru că m-ai adus la zi cu starea asta de bucurie a Sărbătorilor ce vin! The Most Wonderful Time Of The Year e ACUM! ❤️ Să ne bucurăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *