Lifestyle

Există magazine care te plătesc pentru cumpărături! Chiar există, via Tipli!

Am tot auzit de shopping responsabil. Dar ce-ați spune dacă ar fi și smart? Tocmai am descoperit un sistem ingenios și bine gândit de a face cumpărături pe internet, prin care magazinele te plătesc pentru fiecare achiziție. Sau, altfel spus, îți dau înapoi o parte din suma cheltuită. Este vorba despre Tipli și vă povestesc pe îndelete ce înseamnă și cu ce se ocupă.

Ce este Tipli și cum funcționează?

Tipli este un portal de cashback. Cu alte cuvinte, faci cumpărături și primești o parte din suma cheltuită înapoi. Sună într-un fel, nu? Dar e pe bune!

Eu, tocmai eu, care las mereu cumpărăturile în grija soțului, am intrat cu entuziasm în acest mall online și am regăsit o mulțime de magazine super cunoscute, precum: About You, Answear, Sabon, Elefant, AliExpress, Bonprix, Notino, Factcool, Footshop. În fine, peste 400 de e-shopuri la un click distanță, cu recompense (în bani reali) la fiecare cumpărătură. Banii (recompensă) adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar.

Pentru mai multe curiozități, recomand să studiați secțiunea cele mai frecvente întrebări de pe site-ul Tipli. Răspunsurile sunt scurte, la obiect și sunt sigură că o să vă lămurească eventualele semne de întrebare legate de acest sistem interesant de a face cumpărături.

Haideți cu mine la cumpărături!

Nu-s expertă la cheltuit banii în mall, dar îmi place ideea asta de bani care circulă: cum o mână scot bani din „portofel” (cumpăr un produs, două, trei – de drag și nevoie, evident!), cu cealaltă pun la loc (până la 33 % din valoarea totală a comenzii – mulțumim Tipli!). Ce ziceți, facem o tură de shopping pe Tipli.ro? Să urmăm pașii!

shopping online

Pasul 1: Cont pe Tipli. Pentru a putea beneficia de acest serviciu de tip cashback, trebuie să ne înregistrăm pe platforma tipli.ro. E simplu și gratuit!

Pasul 2: Magazinul preferat. Ne „plimbăm” – agale sau rapid, în funcție de chef și disponibilitate – prin marele mall online și intrăm încrezători în magazinul preferat, unde ne facem cumpărăturile așa cum suntem deja obișnuiți. Nimic spectaculos până aici!

Pasul 3: Recompensa. Cam în 48 de ore de la plasarea comenzii, vom primi o recompensă în contul Tipli în funcție de comisionul stabilit de magazinul în care am cumpărat. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar. Iar asta e grozav!

SURPRIZĂ! Dacă vă înregistrați pe tipli.ro din acest link – pe lângă recompensa cashback care se acordă în mod automat  veți primi 15 lei direct în cont, bonus la prima cumpărătură.

Acestea fiind spuse, SPOR la shopping pe mai departe! Via tripli.ro, desigur! 🙂

4 Comment

  1. în străinătate acest sistem e cunoscut de multă vreme. am locuit o vreme în franța și majoritatea îl folosesc. te ajută la niște economisiri fără să vânezi neapărat reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *