Zurli
iMaMA

15 ani de Zurli

Zurli împlinește 15 ani de existență, pe 12 octombrie. Personajele și mascotele din lumea Zurli le-au pregătit surprize peste surprize copiilor și părinților, atât online cât și offline.

De ziua Zurli, toți cei care trec prin fața sediului Zurli din București  (n.r. strada Tudor Ștefan, sector 1), vor primi câte o eșarfă colorată de la mascotele Zurli, ceva dulce, vor putea face poze și se vor saluta cu personajele lor preferate. Eșarfele colorate pe care acestea le vor dărui trecătorilor sunt simbolul campaniei pe care Mirela Retegan a dedicat-o copiilor din secțiile de oncopediatrie din toată țara – Ziua Eșarfelor Colorate.

De la 10 dimineațși până la 17.00 , din oră în oră, câte o mascotă Zurli va împărții bucurii micilor prieteni ai Găștii Zurli care trec pe strada Zurli.

De la ora 17.00 la 19.00, Gașca Zurli îi așteaptă pe prietenii din toate colțurile lumii, live pe Facebook și YouTube, cu un program de entertainment pregătit special cu ocazia celor 15 ani de existență ai brandului.

Jocuri, cântece, concursuri cu premii și multă bucurie online au pregătit Mirela Retegan și colegii ei, de ziua Zurli.

Sunt fericită și recunoscătoare. Sunt 15 ani în care am făcut exact ce mi-am propus: să fac mai frumoasă viața copiilor români de pretutindeni.

Zurli e visul meu, dar s-a transformat într-o stare de spirit, în terapie de mase, în reper și sursă de inspirație. Zurli e cea mai colorată umbrelă sub care se adăpostesc de toate mesajele mai puțin vesele, toți copiii, părinții și bunicii României, în orice colț al lumii s-ar afla, povestește Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.

Pe 12 octombrie, Zurli împlinește 15 ani de existență. Un proiect educativ creat de Mirela Retegan din dragoste pentru fiica ei, care a adus de-a lungul timpului relația dintre părinți și copii la un alt nivel. Lumea Zurli este despre valorile necesare creșterii unui copil cu dragoste, înțelegere și multă joacă. Zurli a devenit în timp un brand de familie apreciat și premiat în România, un brand care a doborât record după record în materie de entertainment și educație prin joc și joacă.

LA MUUULȚI ANI, Gașcă frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *