Forbes Kids Festival nu se povestește, ci se trăiește!
iMaMA

Forbes Kids Festival nu se povestește, ci se trăiește!

A fost odată ca niciodată, nu prea demult și nici prea departe, o prea frumoasă ediție (a doua la număr) de Forbes Kids Festival – Pași către viitor!2019. Povestea s-a-ntâmplat într-o zi de sâmbătă, 6 iulie, ici colea, în parc Mogoșoaia. Și… oricât aș încerca eu să povestesc ”povestea”, concluzia rămâne una singură: Forbes Kids Festival nu se povestește, Forbes Kids Festival se trăiește!

Dar stați așa! Nu vă las fără (măcar) câteva date despre eveniment, multe poze și o doză zdravănă de copilărie. 😀

***

10.000 de persoane s-au bucurat de această a doua ediție a Forbes Kids Festival, iar  – părerea mea – primii sosiți au avut un dram de noroc și bucurie în plus. Și încă ceva, adrenalină din belșug!!

De ce spun asta? Pentru că evenimentul a început în forță cu un show aerian zgomotos și absolut fascinant – o demonstrație de acrobație cu elicopterul IAR 330 “PUMA”, aparținând Bazei 90 Transport Aerian.

Forbes Kids Festival nu se povestește, ci se trăiește!

Cum a fost?! O, Doamne!! Atâta spun: eu am scăpat telefonul din mână în timp ce încercam să fac un insta story, iar MC-ul evenimentului (actrița Alexandra Timofte) abia de mai reușea să adune cuvinte la mirofon. 😀

Elicopterul a plecat, iar festivalul a continuat cu spectacole de muzică, teatru, dans, baloane de săpun, precum și demonstrații de scrimă, exerciţii demonstrative ale Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” la instrucţia de front, mini discotecă și multe premii oferite în cadrul marii tombole.

Forbes Kids Festival 2019

De departe, cel mai îndrăgit moment al festivalului a fost spectacolul oferit de Centrul de Echitație Potcoava Mountain Hideaway. Copii, părinți și bunici deopotrivă au urmărit cu sufletul la gură elementele de dresaj în libertate, posta hungara și volteo, executate cu măiestrie de Teodor Secareanu, alături de cei mai simpatici căluți – Nelly și Lizzi.

Forbes Kids Festival 2019

Și pentru că Forbes Kids Festival a fost construit în jurul unui concept unic, axat pe meserii, pe parcursul întregului eveniment, copiii – mai mari sau mai mici – au avut ocazia să descopere tainele diverselor profesii: arhitect, designer, stomatolog, actor, croitor, pictor, constructor, olar, muzician, pompier, explorator, fotbalist, povestitor, bijutier, fermier etc.

Băieții mei au muncit mult și s-au ales cu supra specializări, unul în olărit, altul la muls vaca. 😀

Forbes Kids Festival

Mie mi s-a părut că aglomerație și bucurie mare a fost în zona de poliție, pompieri, jandarmerie, ambulanță. Copiii au pornit sirenele, au testat aparatul de radar, au folosit furtunul de apă și câte și mai câte.

forbes kids

Eu am avut o zi luuuungă și frumoasă de Forbes Kids Festival și mă bucur că – pe pajiștea mare și prietenoasă din Parc Mogoșoaia – m-am întâlnit cu o parte din oamenii dragi din blogosferă.

Forbes Kids Festival 2019 (2)

Felicitări, Forbes România, pentru eveniment și atmosferă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *