iMaMA

Gașca Zurli a revenit cu un nou sezon la Antena1

Îndrăgitele personaje din Gașca Zurli au revenit pe micile ecrane. În fiecare duminică, micii telespectatori sunt invitați în universul colorat și plin de magie din Casa Zurli, pentru mult mai multă joacă, muzică și diverse lecții și învățăminte.

În prima ediție a sezonului, actrița Anca Sigartău a trecut pragul Casei Zurli alături de nepoțica sa, Anastasia, pe care a prezentat-o în premieră publicului telespectator și care a primit mult visatul cadou de a sta alături de întreaga Gașcă Zurli, la aniversarea ei de 5 ani. Anca Sigartău a fost primul invitat din sezonul 2 la Roata Zurli, un joc prin care am văzut cât de bine se cunosc cele două.

Pe lângă joc și joacă, Mirela Retegan și personajele ei unice se implică și în educația celor mici și celor mari, explicându-le diverse roluri și situații din viața reală, despre asumare, implicare și responsabilitate, sau dând soluții părinților pentru problemele inerente prin care trec alături de copii lor, în funcție de vârstă și etapa în care se află. Spre exemplu, în ediția trecută, copiii au făcut cunoștință cu meseria de manageri de cofetărie și cu tot ce implică acest job. De altfel, în fiecare săptămână, copiii vor fi introduși în tainele diverselor meserii, pentru a se familiariza cu cât mai multe domenii.

 În Casa Zurli se discută subiecte serioase, despre emoții puternice și gestionarea lor, felul în care un părinte trebuie să își asculte copilul pentru a îl înțelege.

“Ne dorim ca în fiecare duminică să strângem familia în jurul televizorului, să fie un eveniment de familie la care participă toată lumea și de care se bucură împreună, fiecare învațând ceva nou” a declarat Mirela Retegan.

Gașca Zurli vine în întâmpinarea sutelor de mesaje primite și oferă celor mici si celor mari un spectacol altfel, hibrid, în luna martie, exact la un an de la ultimul concert înainte de începerea pandemiei în toată lumea. Evenimentul va avea loc în sala de spectacol și va fi transmis online pe o platforma de live streaming. Publicul va putea cumpara bilete pentru live streaming, urmând să fie parte activă din show, în toate piesele cu lipici ale proiectului fenomen în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *