Gasca Zurli
iMaMA

Gașca Zurli prezintă un nou personaj în spectacolul “Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște”

Prieteni,

Gașca Zurli și-a mărit echipa cu un nou personaj pe care aveți ocazia să îl cunoașteți, în premieră, pe 25 aprilie, în cadrul spectacolului „Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Așadar, pe 25 aprilie, chiar în ziua de Florii, Iepurașul Iuti și Gașca Zurli îi învață pe copii și părinți lecția iertării și a prieteniei. Emoția și veselia vor face echipă și vor pleca din mijlocul Bucureștiului, ajungând în casele românilor din toată lumea. Invitatul special al Găștii Zurli va fi magicianul Marian Râlea, cel mai iubit magician din România și un reper al copilăriei părinților de azi.

Cine este Iuti?

Iepurașul Iuti este campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile și surprizele de Paște, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gașcă și cum vor reuși să-l salveze, descoperim cu toții într-un spectacol interactiv și educativ marca Zurli.

Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște

Acum spectacolele Zurli îți aduc idei prin care poți să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol Gașca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult. Spectatorii vor trăi emoții frumoase și își vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

În Duminica Floriilor vrem să facem ceva ce n-am mai făcut până acum. Să ne conectăm cu prietenii noștri din toată țara și din toată lumea. Și să creăm împreună cel mai frumos moment de recunoștință și iertare. Bunătatea se învață de acasă. Iubirea se simte, în primul rând, în familie. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să ne amintim pentru ce suntem recunoscători și să ne bucurăm de tot ce avem. – Mirela Retegan.

Gașca Zurli vă intră și de această dată în casă, prin momente speciale, integrate în show. Spectacolul se va transmite live, pe platforma de livestreaming www.streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile despre cum show-ul de pe scenă ajunge direct în casă la ei. Biletele online se pot găsi aici.

CONCURS cu 3 invitații la spectacol

Am pentru voi 3 ( t r e i ) invitații la spectacolul online „Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște” din 25 aprilie, ora 18:00 (1 invitație= 1 link de conectare). Am toată încrederea că va fi o experiență absolut specială pentru întreaga familie, emoția spectacolului trecând dincolo de ecran.

Condiții de participare: să descrieți în câteva cuvinte pe cel mai bun prieten al copilului vostru în secțiune de comentarii de aici, pe blog, apoi să dați SHARE la postarea de pe FB care anunță concursul. Joi, 22 aprilie, voi anunța cine sunt cei 3 norocoși.

BAFTĂ!

10 Comment

  1. Maria prietena și colega de clasă a fetiței mele mari.Este o fetiță atentă,frumoasă,de încredere..este o prietenă adevărată (așa îi spune fetița mea).

  2. Amo fetiță și un băiețel care pe lângă faptul că frați, sunt și cei mai buni prieteni. Amândoi iubesc cititul, desenul și muzica. Când unul dintre ei primește o bombonica la școală (de la un coleg sau fiind ziua cuiva) o păstrează și când ajung acasă o împart în două.Mă bucură faptul că se înțeleg atât de bine. La școală fetița are o prietenă Alexia iar băiatul un prieten Robert.

  3. cel mai bun prieten al Mariei este ursuletul de plus. 🙂
    e cuminte si merge cu noi peste tot.

  4. cel m bun prieten al fetitei mele este catelusa noasta, blacky. e plina de energie si mereu dornica de joaca. 😀

  5. Cea mai buna prietena a fetitei mele este omul care o intelegete de fiecafe data,o sustine la fiecare tantrum si este partenerul perfect de joaca, are un zambet cald,ochii senini si inima plina de dragoste, se numeste Bio si este matusa celei mici.❤❤❤🥰

  6. Isabela fiind singură la părinți prietena ei cea mai bună sunt eu,sunt și mamă și prietena cea mai bună,și voi cei de la gașca zurli sunteți prietenii ei cei mai buni.Mulțumim!

  7. Cel mai bun prieten al fetitei mele este noul coleg de gradi Sebi, pe care imi tot spune ca il iubeste 🙈

  8. Iepurașul „Tup tup „îl iubește și nu-l lasa deloc la primit când avea 1 an jumate și de atunci sunt prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *