Hai la teatru interactiv pentru copii cu trupa Pam Pam!Hai la teatru interactiv pentru copii cu trupa Pam Pam!
iMaMA

Hai la teatru interactiv pentru copii cu trupa Pam Pam!

S-a dat de veste că duminicile de poveste încep din luna aprilie, cu teatru interactiv pentru copii, la Miramagica Orășelul Copiilor. În calitate de partener media îmi permit să vă ofer mai muulte detalii și chiar o invitație la unul din spectacolele din program. Așadar, aveți răbdare, la final se lasă cu un concurs!

Teatru interactiv cu trupa Pam Pam

Din aprilie, trupa Pam Pam aduce, în fiecare lună, câte două spectacole de teatru muzical educativ la locul de joacă Miramagica, situat în parcul Orășelul Copiilor din București. Spectacolele încep la ora 10:30, iar copiii vor avea parte de muzică, dans și tot felul de peripeții alături de Vio (vioara), Kito (chitara) și Pia (pianul), precum și de pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum – mascotele trupei.

Programul spectacolelor este:

          👉 7 apriliePetrecere cu peripeții (60’, + 4 ani) – Pia, Vio și Kito, se distrează la ziua de nastere a lui Kito, la înălțime, într-un balon cu aer cald. Spectatorii participă împreună cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, însoțiți de muzică și dansuri specifice din India, China și continentul African.

          👉 21 aprilieCălătorie muzicală pe aripile vântului (50’, + 3 ani) – Cei trei prieteni zboară în jurul lumii pe un pian magic în căutarea mascotelor Pam-Pam și Bum-Bum pe care le-a răpit personajul Vântul. Copiii învață despre diferite țări și despre instrumentele muzicale tradiționale folosite acolo, descoperă dansurile tradiționale din fiecare regiune vizitată.

          👉 12 maiJoaca de-a eroii (60’, +6 ani) – În momentul în care copilul Alex adoarme, în vis îi apar Pia, Vio și Kito (păpuşile din camera copilului care prind viaţă) care îl însoțesc într-o adevărată călătorie spre cunoașterea EU-ului, dar și descoperirea și înțelegerea unor valori precum bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare.

          👉 26 maiLa școală este ca-n povești (60’, + 5 ani) – Cei trei prieteni, Pia, Vio și Kito, vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La Școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei îi vor arata că învățând prin joacă, muzică și poveste, totul devine plăcut şi palpitant.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet în valoare de 30 lei/persoană sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor să aibă, ulterior, acces nelimitat, în ziua respectivă, la atracțiile locului de joacă . Biletele se găsesc pe www.bilete.ro sau la recepția Miramagica Orășelul Copiilor.

Câștigă o invitație la spectacolul ”Petrecere cu peripeții”!

A venit și timpul de CONCURS! Ofer o invitație la primul spectacol din program – cel din 7 aprilie, ora 10:30, ”Petrecere cu peripeții” @  Miramagica Orășelul Copiilor. Pentru a intra în tragerea la sorți din 4 aprilie, trebuie să-mi lăsați un mesaj (în secțiunea de comentarii de pe blog sau Facebook) despre o peripeție a copilului vostru sau o aventură prin care ați trecut împreună. Atât! 🙂

Succes!!!

Și ne vedem la spectacol(e)!

/Later Edit/ – Câștigător: Cristina Grigorie

6 Comment

  1. a varsat 4 borcanase de iaurt in pat a intins cu mana dupa a inceput sa manance direct din pat

  2. la strabunica la tara vara trecuta
    Ingrid 5 ani. a luat pui de curca si le-a facut baie in lighean

  3. Ioana la 5 ani . a primit in dar 2 perusi unul galben si unul albastru , ei ii place culoarea albastra, si s-a apucat de acuarele si a inceput sa-l picteze pe cel galaben in albastru

  4. La petrecerea de 4ani , s-a dezbracat de rochita ,si a rugat toti prieteni ei s-o picteze cu acuarele, devenid un mic soare

  5. La aproape 4 ani, Ilinca vrea sa devina artista intr-ale picturii. Cinci minute lasata singura si corpul si fata sa erau opere de arta. Imi pare rau ca nu pot sa atasez poza. Am ras mult!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *