iMaMA

Haideți cu mine la Forbes Kids Festival 2022 pe 3 iulie @ grădina Crowne Plaza

Anul acesta, FORBES KIDS FESTIVAL – cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – este la a patra ediție și promite o zi de duminică plină de distracție și voie-bună. Evenimentul va avea loc pe 3 iulie, începând cu ora 10:00, în grădina superbă de la Crowne Plaza București. Intrarea este liberă.

Mi-am primit de curând INVITAȚIA oficială de partener media prin intermediul căreia vă iau cum mine la acest eveniment frumos, și relaxant, și colorat, și plin de voie bună. Mă rog, intrarea este liberă și puteți invita și voi la rândul vostru prieteni, vecini, colegi…  oameni cu care aveți drag să faceți gașcă pentru o zi de vacanță „altfel”, într-un cadru minunat, plin de natură, cu activități pe gustul celor mari și celor mici. Important este să vă asigurați locurile înregistrându-vă în prealabil pe platforma Eventbrite, link AICI.

Și… PAM-PAM! La Forbes Kids Festival timpul are toată răbdarea din lume, iar pentru a fi siguri că părinții țin pasul cu energia copiilor întreaga zi, cafeaua și apa sunt din partea casei all day long. Ce alte surprize se mai anunță în program? Am auzit eu de niște tombole cu premii generoase, dar vă las pe voi să le descoperiți singuri pe pagina de Facebook Forbes Kids România sau… sau chiar la eveniment! 🙂

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *