i love orient
Beauty Special Guests

I love… Orient

Să-ți îngrijești trupul nu e un lucru ușor. E totuși un efort să-i dăruiești grija ta, atenția ta, să-i asiguri un ritual. Să-l iubești, de fapt, să-i simți transformările, frământările, pulsul și vigoarea cărnii, strălucirea pielii.

Mirosul lui inconfundabil. Peste care — știm bine — parfumurile se aștern tot inconfundabil.

Cum am văzut că se așterne, de exemplu, parfumul unui gel de duș pe care l-am găsit de curând într-un Mega Image. Și care te îmbată, practic, cu mirosul lui, imediat de cum îl deschizi. Tesori d’Oriente, așa se numește, marca fiind italienească, în ciuda numelui. Miroase extraordinar, plin, voluptos! Arată extraordinar, chiar prețios! E grozav să-l dai cadou. Are și un preț bun, e undeva până în 20 de lei. Poate fi chiar o achiziție, în baia ta de femeie-zeiță. Te răsfață și o simți imediat — pe toate contururile tale.

I love

Ieși udă din baie, îți ștergi ușor pielea moale, stai un pic învelită în prosop sau dezvelită, ca să-ți respire trupul pe de-a-ntregul. Abia te-ai spălat, ai pe tine mireasma Orientului, cu notele și chemările ei mistice, iar pentru hidratare și… pentru o altă călătorie exotică în baia ta de femeie-zeiță — cum spuneam —, poți să te dai, acum sau oricând simți nevoia, cu loțiunea de cocos de la I love Cosmetics. Probabil, o să te îndrăgostești… și-o să devii dependentă, vreme bună. Dar te asigur că e bine și inofensiv. Produsele de corp marca I love… sunt grațioase, cele pe care le-am încercat până acum au o dulceață aparte, a lor, și totuși niciunul nu e precum loțiunea de cocos!

Îți simți corpul iubit, dacă îi construiești ritualuri. Îi menții tinerețea, senzualitatea, îl vezi, nu lași să treacă timpul la întâmplare peste el. Și contează! Răsfățul contează. Iar cu niște produse de corp îmbietoare, îți vine mai ușor să te răsfeți — un truc simplu, care-ți poate cultiva cu brio obiceiul îngrijirii.

[Text: Issa. Poza: Pinterest]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *