Lifestyle

Kudika Good Vibe Party 2017

Revista Kudika a ieșit o seară din online pentru o întâlnire cochetă cu cititori, influenceri și voci reprezentative din .ro. Când? Joi, 14 septembrie, la Palatul Noblesse. 🙂

Kudika Good Vibe Party se vrea a fi cea mai optimistă petrecere a anului, o petrecere cu vibe și bucurie. Am participat și eu, alături de prieteni. Ce-i drept, n-am simțit vibe-ul promis. Bine că-l aveam pe-al meu de-acasă. Gazdele mi s-au părut ușor ”absente” sau poate erau doar copleșite de emoții sau, iau în calcul și această variantă, să fi început ”dezmorțeala” abia după ce am plecat eu. 🙂

Nu-i nimic! Noi ne-am bucurat de întâlnire, ne-am făcut poze cu telefoanele, ne-am prostit la cabina foto vintage. Fetele de la Margot mi-au pus o floare frumoasă în păr. Apoi m-am răsfățat cu un Sloop delicios cu cocos și banană.  Am intrat și în palat unde se cânta și se mânca bunătăți. Cam înghesuit pentru noi, dar… în rest, superb interiorul palatului, regal!

Misiunea asumată de echipa Kudika, atât în online cât și în viața reală, este de a aduce în lumina reflectoarelor lucrurile frumoase care se întâmplă în jurul nostru, care ne încarcă pozitiv și care ne fac să zâmbim în fiecare zi.

Una peste alta, accept provocarea Kudika și întru în jocul de-a leapșa cu good vibe! Sper să ne reîntânim la următoarea petrecere cu un vibe mai dezmorțit.

Ahaa! Te-am prins! Leapșaaa! 🙂

You’ re it! #KudikaVibe

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *