Beauty

În căutarea tenului perfect!

De există ten perfect, sigur nu-i al meu și nu la vârsta asta. În schimb, pot să cad de acord că frumusețea tenului perfect ține, în mare parte, de alegerile pe care le facem cu privire la îngrijirea zilnică.

Recunosc, eu încă mă educ. Depun efort să fiu consecventă în ritualul de îngrijire al tenului, caut produse cât mai naturale și învăț să-mi acord timp pentru ședințe SPA acasă. De curând am încercat două produse noi, de la  Life Care® – companie orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale și vegane, și simt că acestea chiar ajută  tenul perfect să devină o realitate. Este vorba despre masca facială Biotissima® cu venin de albină (WOW, venin de albină) și crema Instant Perfection Biotissima.

În plus, iată 5 sfaturi de aur pentru obținerea unui ten perfect, sfaturi de care mă țin să-mi intre bine în rutina zilnică de îngrijire a tenului. 🙂

  1.  Curățarea tenului

Curățarea tenului este, cu siguranță, cel mai important pas către obținerea tenului perfect. Aceasta se realizează de 2 ori pe zi, atât dimineața cât și seara. Curățarea tenului de impurități este esențială pentru o piele perfectă. Impuritățile, poluarea, resturile de machiaj sau celulele moarte de la suprafața pielii trebuie curățate corect, reducând astfel riscul apariției de coșuri, puncte negre sau piele ternă și lipsită de strălucire. Curățarea tenului este, totodată, primul pas spre pregătirea pielii pentru hidratare și machiaj, cât și pentru aplicarea altor tratamente cosmetice, serumuri și măști de față.

  1.  Aplicarea cremei hidratante

Atât seara cât și dimineața, aplicarea cremei hidratante este un „must”. Atenție! A nu se sări peste acest pas indiferent de timpul avut la dispoziție și a se alege creme speciale pentru zi și noapte. Cremele ce acționează pe perioadă nopții tind să fie un pic mai grase, lăsând un film gros pe piele, iar cele pentru zi sunt special concepute pentru a menține machiajul și a uniformiza nuanța tenului.

  1.  Masca de față

Este recomandat ca o data pe săptămână să se aplice o mască hidratantă, care să îi ofere pielii toate elementele nutritive de care are nevoie. Măștile de față contribuie la obținerea unui ten perfect, reducând ridurile fine, unfiormizând aspectul tenului și oferind strălucire. Masca facială Biotissima® cu venin de albină, conține venin de albine natural ce crește elasticitatea pielii prin impulsionarea producției naturale de colagen. Ajută la refacerea celulelor, umple ridurile fine, luminează tenul, împrospătează și hidratează.

Veninul de albine ameliorează vizibil cicatricile țesuturilor, pielea și recapătă culoarea, crește permeabilitatea vaselor capilare. Colectarea veninului se face prin intermediul unor tehnologii noi, fără a vătăma albinele în niciun fel.

  1.  Alegerea primer-ului

Soluția pentru obținerea unui ten perfect este aplicarea unei baze de machiaj sau primer, adică un produs cosmetic care asigură rezistența machiajului pentru o perioadă îndelungată de timp. Acesta se utilizează înainte de aplicarea fondului de ten, rolul primerului fiind de a ascunde imperfecțiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj să fie absorbite corect, cât și de a proteja pielea sensibilă.

Crema INSTANT PERFECTION Biotissima® este a doua cremă de acest gen pe care o folosesc și sunt impresionată cât de ușor și rapid se poate obține efectul de ten perfect, Doar printr-o simplă aplicare, nu exagerez! Prin consistența sa deosebit de catifelată, mată, produsul uniformizează, ascunde ridurile și conferă un aspect neted și plin de strălucire naturală tenului. În plus, uleiurile BIO de argan și luminița nopții hrănesc și hidratează pielea.

  1.  Aplicarea machiajului

După utilizarea primer-ului, tenul pare deja perfect, porii sunt micșorați, fața strălucește iar pielea este pregătită pentru un machiaj de durată.  Se recomandă aplicarea unui fond de ten cu acoperire medie spre mare, iar pentru fixare – un strat de pudra translucidă. Un machiaj al ochilor în nuanțe deschise va oferi luminozitate și va estompa cearcănele, deschizând privirea.

Pentru a avea rezultate pe termen lung, toți acești pași trebuie respectați cu strictețe zi de zi , iar tenul ne va mulțumi pentru hidratare și luminozitate sau, altfel spus, pentru bucuria de a fi perfect!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *